Új hozzászólás Aktív témák

  • Nibiru

    tag

    válasz koxx #79605 üzenetére

    Egy barátommal kísérleteztünk mi is ezzel, a készleteinkből pedig egyedül valamilyen dél-amerikai kávé (már nem emlékszem mi volt az) és egy Lavazza (talán a Crema e gusto) volt vele elfogadható, a többi az totál felejtős. A vizesség az disztribúciós hiba, ha az őrleményt egy külön dobozban erősen megrázod és úgy töltöd és tömöríted, akkor a lehetőségekhez képes jó lesz. Olyan cremát sose várj amit a karos gépen kapsz, viszont normál hosszúsággal mindig híg lesz a kávé. 5 g, az biza édeskevés.
    Képzeld azt a rémálmot, hogy egy duplát kell lefőznöd otthon 10g-ból. XD
    Nem akarok itt elméleteket gyártani, de azt azért érdekes volna tudni, hogy a gyári kapszulák miért produkáltak mégis jobb eredményt úgy általában véve minden próbálkozásunk ellenére. Nyilván hozzá vannak lőve a géphez azok a kapszulák hőmérséklet és más tekintetben, de akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák