Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Bazsee71 #52297 üzenetére

    Bocsánat, annyi vélemény volt többségében pin up és társairól vsz nem csak nekem nem sikerült őket sorba rakni.
    Nem feltétlenül a rutin és képesség lehet a háttérben, én pl nemrég jártam meg, és szívtam egy koszos felsőszűrő miatt, és egy olyan kávéra írtam, hogy döglött, ami másoknál nem volt az, sőt az én mintámból is sikerült másnak jót húzni. Majd a darálót hibáztattam (mert a gép az szent tehén, abban hiba nem lehet LOL). Gyanús akkor lett a dolog amikor a Spicy Italy is döglöttnek tűnt, majd a két hetes Gardelli sem volt jó. Mivel a darálón semmi nem változott, szétkaptam a gépet, és bár jónak tűnt a felsőszűrőt tersoneteztem és láss csodát. Nagyobb lyukak vannak rajta mint valaha :), és azóta a Gardelli szépen folyik, Spicyt még nem próbáltam, de biztos jó lesz. Nem azt mondom, hogy ez a hiba nálad, csak néha ott is lehet hiba ahol nem gondolná az ember.
    Nálam pl vsz egy kis extra mennyiségű szilikonzsír lehetett a hibás, a dugattyú hónapokkal ezelőtti kenéséből. Ki gondolná ha belefut egy döglöttnek tűnő kávéba.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák