Új hozzászólás Aktív témák

  • pacuha69

    csendes tag

    Pénteken csináltunk Jveres-sel egy alaposabb tesztet. Most már ideje is volt, mert kb. ennyi idő telik el egy bontástól a fogyásig, illetve most bevetettük a CM Aricha-t is. Így az alanyok a következők voltak:
    -CM Alfonso döglesztett vs. fagyasztott
    -CM Aricha döglesztett vs. fagyasztott vs. bontatlan csomag

    Mindkettőnél a döglesztettből képtelenség volt értékelhetőt produkálni, a fagyasztottal szemben. A döglesztett egyszerre volt keserű és savanyú, a fagyasztottba visszatért a gyümölcsösség. Az Aricha-ból volt ugye egy bontatlan is, abból egyet készítettünk, és hát azzal nagy gondunk nem volt. Viszont ugyan ennek a fagyasztott verziójánál egy kicsit többet pepecseltünk a beállítással és a végén jobbnak éreztük mint a bontatlan csomaggal készültet. Valószínű ha még a bontatlant is tovább nyúzzuk akkor abból is hasonló eredmény jön ki, de azért ez így nagyon meggyőző volt. Azért, hogy érezzük mit csináltunk ezalatt az eltelt idő alatt, a legvégére még csináltunk egy döglesztett Aricha-t.Hát borzalmas volt.

    Még egy dolgon gondolkodtam, hogy az elért eredmények mennyire az fagyasztás miatt vannak, és nem esetleg az azonnali adagonkénti csomagolás miatt. Tehát azt még ki lehetne próbálni, hogy adagonként csomagolt szobahőmérséklet vs. adagonként csomagolt fagyasztott.

Új hozzászólás Aktív témák