Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz fragola.6035 #43641 üzenetére

    először is, nem sírtam. te fikázod a darálókat folyamatosan az esztergályosra hivatkozva. használok egy mazzer mini e-t kb. négy éve és nem foglalkozom a témával. na jó, annyit foglalkoztam már, hogy amikor korábban fikáztad, akkor rákérdeztem, hogy oké, elviszed-e az esztergályosodhoz, kifizetem szívesen, szabályozza fel, de a dologból sosem lett semmi. mint láthatod, sírás helyett használtam előtte-utána oszt kész, mert alapvetően nem foglalkoztat a téma, nem véleményezek, használom és kész.

    másodszor is, a napokban szó volt a robur és a k10 késéről, jolti meg talált egy fórumot, ahol le volt fotózva mindkettő, megmutattam neked. nem azért küldtem át, mert a köré rittyentett topik minden szavával egyetértek vagy akár érdekel, ezt már te adod a számba. igazából azt állítom, amit írtam, nem többet és nem mást. :U

    harmadszor is, tényeket sem állítottam. leírtam zolnagynak, hogy én mikor nem aggódnék már. éppenséggel te írtál egy graef őrlőről úgy, hogy - mint kiderült - saját érdemi tapasztalatod nincs is vele. oké, megbízol abban, akinek igen, de azért ez nem ugyanaz.

    negyedszer is, nem biztos, hogy azért, mert valaki nem foglalkozik valamivel, hülye, lusta, idióta, szellemileg képtelen rá. mindenki idióta, aki nem programozta le a teljes prohardvert? vagy aki nem térkövezett, hőszigetelt még? neked erre van időd, nekem arra, mások a prioritások, ennyi. búzát sem termesztek és az autómat sem magam szerelem.

    a síktárcsás kések kopását szemre be merném tippelni, de elfogadom, hogy szerinted tévednék, könnyen lehet. a hb fórum pedig azért "kell", mert ide még senki sem fotózott be k10 kést például, oda meg igen. ha idióta az illető, ha nem.

    de egyébként ez a k10 daráló hamarosan be is lesz mérve, így kiderül majd, hogy tényleg szar-e, üt-e stb. majd megírom. és nem fogok presztízskérdést csinálni belőle, ha szar, szar :)

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák