Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    Elfogadtam az eszpresszó alapokat: 7 gramm, 15 kiló súllyal tömörített, eszpresszó finomságúra őrőlt őrleményen 25 másodpercig kell átfolyatni 30 milliliter 88-93 celsius fok közötti vizet egy előmelegített csészébe. Pont.
    Ezután találkoztam a wdt-vel, kicsit felhúztam a szemöldököm. Talán hifis őrlője kapcsán jött elő, hogy nem mindegy az aroma szempontjából az őrlő forgási sebessége. Kezdett leolvadni a mosoly az arcomról. Valaki linkelt egy Kickstarteres kezdeményezést egy szitálóról, amivel szemcsméret szempontjából koherensebbé tehető a szűrőbe kerülő őrlemény. Ekkor már kezdett felmenni a vérnyomásom. Most olvasom, hogy mínusz 160 fokra hűtött kávébabnak kellene az őrlőbe kerülnie a tökéletes kioldódáshoz....
    Megyek brikkázni.

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák