Új hozzászólás Aktív témák

  • jveres

    csendes tag

    Mivel a kollégák lusták :) így gondoltam, hogy beszámolok egy múlt heti összehasonlításról. A tesztet regulator (Indexes nicknév) és paljoc urakkal követtük el. A tesztelés tárgyai: Pharos és HG-One. Paljoc féle (micsoda véletlen :) ) kávékkal próbálkoztunk, ugyanakkora darálmánnyal (20g), egyforma produktummal (35-40g), ugyanannyi lefolyási idővel (28-30mp) Expobar dual bojleres főzővel.
    Általánosságban elmondhatom, hogy mind a két daráló jól szerepelt. Ha úgy nézem, akkor azért a HG-One összességében érezhetően jobb eredményt nyújtott (~3-szor többe kerül), ha pedig emígy nézem, akkor a harmadárú Pharos-nak nincs miért szégyenkeznie.
    A HG-One szélesebb spektrumú és intenzívebb ízeket produkált, de mindezt a Pharos-hoz képest érdemes nézni, mert a Pharos is szépen kihozta az adott kávé ízjegyeit. Sajnos a kávék típusára már nem emlékszem, de az elején egy olyan Tanzániát ittunk a HG-One-tól, hogy a fülem ketté állt!! Itt a Pharos behozott egy kissé kesernyés, száraz utóízt. Lejjebb menve a hőmérséklettel közeledett egymáshoz a két őrlőből készült ital ízvilága, de a HG-One-nál eltűnt ez a kiugróan finom gyümölcsösség.

Új hozzászólás Aktív témák