Új hozzászólás Aktív témák

  • And06

    aktív tag

    játszogattam az adagolással, és végül arra jutottam, hogy azért lesz jobb a 20g-s kávé, mert minimális/nincs hely a felső szűrő és a pogácsa között. ez roppant érdekes, mert eddig direkt úgy adagoltam, hogy legyen hely közte elég. De, ahogy parci irta, ennél a kávénál igy jobb a kioldás.

    találtam egy fórum postot, ahol ezt mondja a srác.
    http://www.home-barista.com/tips/instaurator-puck-should-touch-screen-for-properly-extracted-espresso-t13766.html

    jó dolog ez a kávéológia, minden elméletre tudok mutatni egy ellen-elméletet :)

    ui: a ma esti adag 19gramm->25g ital, ami igencsak ristretto, de teljesen más lett, mint az előzőek, amellett, hogy mindegyik verzió nagyon jó volt. be kell lássam, szőrszálhasogatok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák