Új hozzászólás Aktív témák

  • Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

    tag

    válasz WiZARD #19169 üzenetére

    lehet, nem figyelt a barista, megesik... de legjobb tudomásom szerint danesi gold, ami 100%A, (mint ahogy írta előttem más is! sötétnek ezt se mondanám, de 'olaszos'...) a viágosabb, az meg újhullámos cucc, az workshop... ha bennvan, 15ember, nem biztos, h van lehetősége/ideje, nézegetni a csészéket... "Az is érdekes kérdés, hogy a sötét vajon mi volt, mert ők azt mondták hogy kizárólag 100% arabica, Workshop kávét használnak" - nem lehet, h félreértettétek egymást? te kérdezted annak tudatában, h mi volt ez, h a világosra irányult a kérdés? (holott a sötétebből ittál, ez egész biztos...) a perrel fenyegetőzés valóban minősíthetetlen, azt én se tartom normálisnak! "Simán ráhazudják a robusztás szarra, hogy 100% arabika." itt sztem ez a mondat volt problémás, mert tényleg nincs benne R. (az most egy külön, másik kérdés, h hamár annyira szakmai, meg olaszos, meg mittomén, akkor mér annyira "szakszerűtlen" 10-20-30%R? jaa, h ez nem fér össze a fenszi 100%A marketing-fossal...)
    valóban ott kellett vna jelezd (sztem is), h vmi nem stimmel, sz@r úszik a húslevesebe; avagy omnia került a gépezetbe... :DDD

    (írom mindezeket úgy, h nem érdekel az különösebben az újhullám, ilyen helyeken mindig inkább vmi latte-artosat iszom. tehát, nem, nem kedvenc helyem MLM, de meg kell hagyni, rengeteg profi latte-artot láttam kimenni, és volt ami nem sikerült tökéletesen, a csávó szó nélkül félrerakta, és igennaggyongyorsan csinálta a következőt, ami már sokkal szebb lett!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák