Új hozzászólás Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    Lenne egy tejhabbal kapcsolatos gondolatom/kérdésem.
    Számomra akkor szép a tejhab, amikor gyakorlatilag nem látható szinte buborék benne, hanem a tej egy gyönyörű krémes,tejszínszerű állapotba kerül.
    Szóval többszöri próbálkozások után a következő megállapításra jutottam.
    Akkor sikerül ezt a gyönyörű krémes állapotot elérnem, ha kétszer gőzölöm fel a tejet.
    Most már nem először történt meg,hogy az első gőzölés egy nagy vicc lett,szinte semmi változás nem történt a 2.8-as laktózmentes tejemmel, viszont most kivettem a kancsót a hűtőből,amit tegnap gőzöltem egyszer és ma másodjára újra.
    Az eredmény egy eszméletlen szép krémes állag.Én ezt imádom rátenni az espressom tetejére.

Új hozzászólás Aktív témák