Új hozzászólás Aktív témák

  • rastacsz

    tag

    válasz JackFeryll #118365 üzenetére

    Ezen most nagyon röhögök. Már az is furcsa volt, mikor fű alatt piacra dobták, aztán az app csak az eureka oldalán érhető el, sima apk formában (nem emlékszem, mikor volt, hogy nem store-ból raktam fel vmit az akár olcsó kínai mobilra is, biztos hatalmas követelménye van, hogy storeba felkerüljön egy app...) De, hogy hozzá se nyúlnak a gagyi, valódi gyártó alkalmazásához?? Alin volt vmi olcsó "okos" konyhai mérleg, gondolom, rendeltek belőle párat (más házban) eureka logóval, azt' annyi.

    @nate82
    erősen gondolkoztam, hogy gyári mazzer késeket bevonatoltassak, miután kaptak 5-10kg kávét. Ezzel a gyári kb 500kg élettartam kitolható 2-3-5000 kg-ra. De nem jutottam el oda mivel:
    A) a mazzer kések viszonylag olcsón elérhetők
    B) a 151F kés kb 8-10kg környékén elkezdett a számomra kezdeti, (5kg kávé utáni) állapotához képest több fine-t produkálni, ami nekem furcsa, filterhez egy kicsit kevesebbet vártam
    A bevonat még egy dologra jó, korrózióvédelemre. Bár a korábbi gyári mazzer nekem nem volt korrodálva, hiába vizeztem a kávét őrlés előtt.
    Papíron a különböző bevonatok még a súrlódást is csökkentik, de ez tudom mennyire tényező egy őrlőkés esetén...

    @WiZARD
    Gyanítom, hogy a kezelőfelület mögötti kialakításban bújik meg minden. A megoldás, a tölcséres mazzer, vagy egy halom pénzért valami eleve low retention-re tervezett cucc (az eureka sd ne verjen át), pl az option-O

    [ Szerkesztve ]

    There are 2 types of people in this world. Avoid them both.

Új hozzászólás Aktív témák