Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Esetleg valakinek van infója smtp szerver beállításáról?
    A sztgépen nem megy a levelezésnek a küldés reésze. Egy darabig még ment a mail.pr.hu-val, egy ideje nem megy.
    Nem találtam infót erről a honlapjukon - vagy nem jól kerestem; negyed óra után meguntam a bogarászást.

• válasz miszabot #166 üzenetére

Lehet, hogy rajta kellene lennie, de e-mail-en csak ennyi jön (évek óta):
    "Tisztelt Ügyfelünk! E-számlája érkezett a KábelszatNet-2002. Kft.-től! A számlát kényelmesen kiegyenlítheti online ügyfélszolgálatunkon: https://ugyfelkapu.kabelszat2002.hu/ugyfelkapu/"

Természetesen meg tudtam oldani.
    Csak az eljárás nem tetszett, mint említettem méltatlan a 21. századhoz.

• Okt1-től átálltak valami másik megújult felületre.
    Eddig oké, megvettek ezt-azt.

Már régóta nem kapok papír alapú számlát, mert minek, ez oké.

Az új felület azonban új regisztrációt is kér. De minek?
    Regisztrálni pedig a papír alapú számlán megadott szerződésszámmal lehet.
    Már régóta nem kapok papír alapú számlát.
    A régi reg nem megy, így nem tudok belépni.
    Tehát nem is tudom megnézni a szerződésszámot.
    Tehát nem tudok újra regisztrálni.
    De van lehetőség vendégként is befizetni a számlát, az ügyfélazonosítóval is.
    Az is a papír alapú számlán van.
    Már régóta nem kapok papír alapú számlát.
    10 goto 10?
    Hétvégén nincs üf...
    Ez valahogy félrement.

Kommunikációs szinten mindenképp.
    Megvalósítás szinten is.

Tán először - ha már a számla elkészültéről kapok e-mailt - kommunikáció, hogy helló bélám, ilyen és olyan változások lesznek, a regisztrációt kell megújítani/új reg kell.

Legutóbb a Fordnál volt ilyen, ott is elfelejtettek kommunikálni hasonlót. 4 napig ültek a témán, majd küldtek egy olyan levelet, hogy mitől lehetett, hogy nem engedett be a rendszerük. Persze ott meg tudtam oldani új jelszó létrehozásával.
    Ez itt nem áll rendelkezésre. A régi reghez tartozó jelszóvisszaállítás nem megy, hiszen újra kell regisztrálni.

10 goto 10...

Nem mondom, hogy gratulálok ehhez a lépéshez. :(((

(Amúgy nyilván meg fogom oldani, valahol tuti megvan az azonosító; de maga az eljárás a 21. századhoz méltatlan. Fogalmazzunk úgy, hogy van lehetőség a fejlődésre. Kíváncsi lennék, van-e valamilyen szabványügyi megfelelőségük.)

Új hozzászólás Aktív témák