Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz fatpingvin #19 üzenetére
Ld. még Google. "Don't be evil." Már kikerült
Mutogatni való hater díszpinty
-
Kansas
addikt
Nem hazudtak, a pénzért extra szolgáltatást adnak, nem az alapfunkciókat, nem is kényszerítik rá arra aki nem akar fizetni.
Tudom, csúnya gonosz Meta, de ne legyünk mi se álszentek, amit nem ígértek azt nem ígérték.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
dabadab
titán
-
nuke7
veterán
-
válasz fatpingvin #39 üzenetére
Nekem pont a DDG bénább, az a default, de sajnos nagyon sokszor a gúgli elsőre jobbat ad, mint a kacsa A Google -al elsőzör át kell ugrani a "vedd meg" találatokat, de azon kívül azért jól keres. Kijelentkezve vagyok böngészőkből gépről, tracking letiltva, a többivel nem sokra megy. Telefonon be van kapcsolva a helyzet mentése, mert nekem hasznos. És telefonról nem keresek. Látványosan erőlködik amúgy, ahol látszanak a hirdetések, hogy olyat dobjon, amire talán végre kattintok
"nem az a kérdés hogy mit mutat, úgy istenigazából. sokkal inkább az hogy mit NEM."
Azt meg kikeresem, nem a fb. algoritmusa tudja, hogy mit akarok megnézniMutogatni való hater díszpinty
-
classic B
senior tag
Volt ilyen szlogen, csak kénytelenek voltak levenni a kezdőoldalról, amikor hivatalosan is kiderült, hogy a személyes adatainkkal "fizetünk" a szolgáltatás használatáért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest