- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Mit tudok tenni ha a telefont nem igazán ismeri fel a gép? Mármint a belső memóriát, sd kártyát felismeri de pl usb-n keresztül android studioból vagy akármilyen ide-ből nem tudok ráfordítani mert nem látja a telefont.
Esetleg vmi usb driver kellene hozzá?
Előre is köszönöm a választ!
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
matthewKER #9496 üzenetére
Hardveresen semmi kifogásom nem volt ellene, mert még most is megállja a helyét.
Én sem megalomániából cseréltem le, hanem mert az egyik SIM foglalat rendszeresen "elnémult".
A munkám miatt ez elfogadhatatlan és hiába próbáltam meg ROM cserével megoldani sajnos nem sikerült.
Ha ez jól működött volna akkor valószínűleg még mindig nálam volna...
Egyébként a "tapit" tényleg nem lehet kioperálni törés nélkül ... legalább is nekem nem sikerült -
matthewKER
tag
válasz
Terentius #9493 üzenetére
Én sem cserélném le, tesztelgettem, összehasonlítgattam és hardverileg sem gyenge a cucc, még most sem. Persze ez csak akkor lesz így, ha végre normálisan működni fog. Kicseréltettem anno a kijelzőt (és kényszerből a digitizert, mivel állítólag hajszálrepedéses volt, és csak úgy tudták kiszedni a kijelzőt, hogy az is cserére szoruljon), és azóta a digitizerrel küzdök. Vissza is vittem szervízbe, mivel 6 hónap garancia van a javításra. Elvileg jövő héten lesz kész, remélem ezúttal jó is lesz...
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
Terentius #9494 üzenetére
Amikor vettem (durván másfél éve) akkor kb 37 ezerbe került átszámítva nekem is. Ha jól emlékszem a Geekbuyingról vettem, de ebben már nem vagyok biztos... Akkor még nem volt ennyire résen a NAV
Ha úgy vesszük akkor másfél évig használtam, cirka 15 ezerért ... az alig egy ezres havonta, ami szerintem nem olyan rossz. -
Terentius
őstag
válasz
nyestegabesz #9486 üzenetére
Mondjuk az sem mindegy mennyiért vetted és mennyit használtad.Nekem tavaly januárban 50.000 volt áfával.Ha most 30-ért elmenne akkor azt mondom ok.Ha a retek nav nem kap el, akkor lett volna 37 és úgy eladni 30-ért meg fantasztikus lenne...
-
Terentius
őstag
Én is gondolkodom,hogy eladom,de 25 nem pénz érte és a jelenlegi szar dollár árfolyam miatt csak nagyon drágán tudnék venni egy 8 magost.Játékok mennek rajta,netezni,zenét hallgatni tökéletes.Van hozzá 3 akksim úgyhogy szerintem megtartom amíg használható.
-
kispal87
aktív tag
válasz
Nekem szerencsére 33 ropit adtak érte
, igaz kétszerre.
Falun belül sikerült elpasszolnom, Sz-Sz-B megye. -
GrandS
senior tag
válasz
grizlisandor #9489 üzenetére
Én is a Lenovo P70 felé tendálok, kicsivel nagyobb.
-
grizlisandor
veterán
válasz
nyestegabesz #9488 üzenetére
Nézelődök én is utód után, de sajnos csak ennél nagyobb méretű telefonok jelennek meg.
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
grizlisandor #9487 üzenetére
Eleinte én is így gondoltam, de nagyon kellett már a guba...
Már megvan az utód és abba is lógok még, szóval hiányzott már ez a kis pénz. -
grizlisandor
veterán
válasz
Inkább a halála/elavultsága végéig használom a telenfont, minthogy ennyiért eladjam.
-
nyestegabesz
csendes tag
Persze: 22.000,- Ft-ért ment el.
Nem éppen az az ár amit reméltem, de a végén már úgy voltam vele hogy mindegy, csak már legyen valami.
Hirdettem ugyanis lassan két hónapja, de nem nagyon volt rá érdeklődés.
Először 35-ért, aztán pár hét után már 30-ért kínáltam és végül egy hete levittem 25 ezerre, de még abból is alkudtak
Nem tudom hogy a többieknek hogyan sikerült eladni 35-36 ezerért ... -
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #9483 üzenetére
Szia, tudsz EU warehouse-s oldalt ahonnan lehet rendelni V5-t?
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #9480 üzenetére
Én CM12-vel használom a ZTE V5-öt, nekem nagyon bejön a lolli.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nyestegabesz #9481 üzenetére
Megkérdezhetem mennyiért sikerült eladni?
-
nyestegabesz
csendes tag
Srácok, nagyon köszönöm mindazoknak akik segítettek a telefonommal kapcsolatban, de immáron én is elérkezettnek láttam az időt a cserére és a tegnapi nappal eladtam a készüléket.
Azért még mindig a kezdőlapjaim között van a fórum, be-be kukkantok még :-)
Még egyszer köszönöm amit itt kaptam -
drk88
senior tag
Nincs semmi hír az 5.0 felől?
-
lesoma
csendes tag
Sziasztok,aki SW10 Lite-ot,vagy Vredniiy 4.3.8-at használ az tudna küldeni screenshot-ot az ikonokról,a legörgethető panelről,beállításokról,feladatkezelőről? Köszönöm!
-
beers
addikt
Volt egy orosz fórum (nem a 4pda) ahol kínai telefonok romjai voltak megtalálhatók!
Sajnos az istennek nem találom.....
Megdobnátok pár tippel melyik lehetett?! -
GrandS
senior tag
válasz
matthewKER #9472 üzenetére
Most, hogy mondod: Igen, azt hiszem nagyobb az egyik partícióméret (Sytem:573), de eddig ez nem jelentett problémát.
-
matthewKER
tag
Két fajta megoldást írnak a neten erre a problémára. Az egyik, hogy próbáld meg egy újabb Flash Tool-al (én is újabbat használok: Flash Tool V5). A másik, hogy a scatter fájlal valami gond van.
Nincs esetleg nagyobb rendszerpartíciód, mint a gyári? Bár ilyen szinten nem mentem bele és nekem soha nem volt nagyobb rendszerpartícióm, így ez is csak az én feltételezésem, de talán ez okozhat ilyen problémát, ha nem az egész ROM-ot töltöd vissza.
A ROM és a scatter fájl jónak tűnik (nincs esetleg fájl-jogosultsági vagy tömörítési probléma?) az elérési út alapján, mivel már én is raktam fel Flash Tool-al ugyanezt a verziót, és nekem mindenféle figyelmeztetés vagy hiba nélkül sikerült telepíteni a teljes ROM-t (nekem is G3T-m van). -
drk88
senior tag
sziasztok, tudtok mondani valami jó video recorder appot ami full hd mp4 formátumba vesz fel? Mert az sw10 gp3 ba veszi fel és ez kicsit zavaró! Vagy nem lehet valahol átállítania formátumot?
-
GrandS
senior tag
Nekifutottam, de ezt írta ki:
És nem vátozott semmi. Van ez a rom manager program, onnan is lehetne telepíteni recoveryt, de az meg azt írja ki, hogy már telepítve van, ami végülis igaz, mert MTKTools-sal már felraktam, csak nem indul el. Felvillan, hogy recovery mode és vár, aztán átvált normal módra és bebootol.
-
GrandS
senior tag
válasz
matthewKER #9466 üzenetére
Ezt kipróbáltam azóta, akkor is ez az üzenet. Akkor nekifutok. Kösz!
-
Zolee_70
senior tag
Egy ideje az a problémám, hogy az Exchange szolgáltatás időről-időre leáll. Kb 2 hetente. Törlöm a fiókot, újrarakom és megint jó.
Canvas v5 ROM van fenn.
Valakinek ötlet?
-
GrandS
senior tag
válasz
matthewKER #9461 üzenetére
Flasheléskor teljesen ki kell tömöríteni a zip file-t egy mappába?
-
GrandS
senior tag
válasz
matthewKER #9461 üzenetére
A driverek fenn vannak, anno végicsináltam, csak azóta már reco-ból dolgoztam, míg el nem szállt.
Köszi, kipróbálom! -
matthewKER
tag
Fel lehet rakni csak a Recovery-t is, nem kell hozzá nagy leírás sem. Egyszerűen csak a Recovery-t pipálod be azon a részen, ahol ki kell választani, hogy mit szeretnél flashelni.
Én megpróbálnám a gyári recoveryt visszarakni, aztán újra a CWM-et. Ehhez le kell tölteni egy Flash Tool képes ROM-t. Ilyet talász az összefoglalóban, Jiayu.es-n (Ott G3QCT néven fut) vagy a Needromon (általában FT-vel jelölik). Ez tartalmazni fog egy scatter txt fájlt, amit a Flash Tool-nak be kell tölteni. Ezután kiválasztod !CSAK! a recoveryt (tehát a többiből kiveszed a pipát), aztán rámész Download gombra. Akksi ki-be, feldugod USB-re és elvileg megy is a flash, ha feltetted a leírásokban is említett megfelelő drivert (az összefoglalóban és a Jiayu.es-n ezt is megtalálod). -
GrandS
senior tag
Felraktam egy rom-ot, ami elrontotta a CWM recovery-t. Az Mtktoolssal telepítem a cwm-et, elvileg felmegy, de újraindításkor nem lép recoverybe. Flashtool-al szeretném megoldani a problémát, de a leírások és a letölthető flashtool nem stimmel. Van egy biztos leírás+download?
Kösz!Ja és G3T.
És még: Olyat nem lehet, hogy csak a recoveryt flasheljem? Leírás?
-
fuze
őstag
válasz
matthewKER #9457 üzenetére
Ez sajnos nem igaz, mert sok más telefonon is megjelennek ezek a fekete hátterek.
-
matthewKER
tag
Egészen pontosan az a probléma, hogy a Google áttért az alkalmazásaiban a "webp" kiterjesztésű képekre (saját találmányuk), amelyeknek az átlátszóságát nem támogatja a a G3S(T) gyári kernele. Ezt csak a JiaYu tudná javítani (esetleg egy custom kernel, ami nem G3S alapokon nyugszik és javították benne a támogatást), de nyílvánvalóan nem fogják...
Egyébként a KitKat nekem is jobban eszi az akksit, annak ellenére, hogy kevesebb memóriát használ. Én viszont nem rakom vissza a gyárit, mert sok, az előbbihez hasonló, idegesítő kompatibilitási hibába futottam bele mióta elindult a "Lollipop"-osodás. -
feca81
aktív tag
válasz
benjoe1 #9452 üzenetére
Ezt megtaláltam, de ez saját widgetet használ. Nekem az a lényeg, hogy egy teljesen átlagos widgettel (jelen esetben a next launcher 3d widgetével) tudjam ki és bekapcsolni a data connectiont. a kikapcsolás megy, de a be nem. Tehát nekem valami olyan beállítás, app kellene, amivel 1 simessé varázsolhatom a dual simes telefonom, de csak a data connection számára.
-
benjoe1
aktív tag
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Egyelőre felhagytam a kit-kat rommal, maradok a réginél. Viszont van egy másik gondom, és tuti ti is találkoztatok már vele. A widgetek nem kezelik megfelelően a data connection-t. Azaz nem tudják bekapcsolni, mert ugye nem tudják melyik sim-re gondolok. A sim managerben hiába állítom be defaultnak az 1-es sim-et, nem izgatja. Találtatok már erre megoldást?
Eddig egyedül a widgetsoid widgete volt jó,mert az nemes egyszerűséggel átnevezte az apn-t, és így kvázi elrontotta a data connection beállításait. Most viszont szeretnék megszabadulni ettől az apptól, és egy másikat használni. Van valami ötletetek? -
Fred86
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy melyik program miatt marad ébren a telefon és merül le egy nap alatt?
GSam Battery Monitor szerint az Android rendszer
phonewindowmanager.mbroadcastwakelockSajnos nem találtam meg, hogy ez mihez tartozik.
frakk féle Lewa v5 rom
-
feca81
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #9443 üzenetére
a 3 kitkat az itt ajánlott SW10, Vredniiy és egy a needromon talált LG3 koppintás volt. Arról írtak még jókat commentekben. Mindhárom 4.4.2.
Lehet nem voltam egyértelmű, mert csak hozzászóltam egy commenthez. Nekem a mikrofon a halk, a hangszóróval nincs gondom.
Most visszakerült az official, így elég gyors, de tartok tőle, hogy pár hónap után megint lassú lesz.
-
feca81
aktív tag
válasz
matthewKER #9444 üzenetére
Ez a mikrofon hangerejét javítja? Ergo nekem az a gondom, hogy engem nem hallanak telefonálás közben. Én hallok mindenkit. A buzzer úgy tudom hangszórót jelent.
-
matthewKER
tag
Nekem ez segített hangerő-érdésben: Az összefoglalóban is benne van, néha érdemes belenézni.
Hang
Értelemszerűen innen a "Buzzer_BOOST_volume_patch_4.4.2.zip" fájlt kell Recovery-ben telepíteni.
Jó tanács: Ne telepítsd rögtön a KitKat ROM telepítése után, hanem először indítsd újra, hogy egyszer felálljon a rendszer. Nekem azonnal telepítve egy kicsit bekavart az NVRAM-ba (MAC cím ideigleneses eltűnt, visszarakva a gyári ROM-t újra a gyári MAC-cím tért vissza).
Viszont nekem csak az SW10-hez kellett, a Vredniiy ROM-hoz nem (közvetlenül Jelly Bean-ről tettem fel mindegyiket). -
feca81
aktív tag
Fura ez a telefon. Feltettem 3 különböző kitkat-et, és mindegyikkel halk. Volt összehasonlítási alapom, mert közvetlen az official jelly bean után teszteltük. Amikor visszaraktam az officialt, megint minden rendben volt. Természetesen csak akkor, miután mobileuncle-lel felhangosítottam. A kitkat mintha immunis lenne a hangosításra, alig erősödött a hangja.
Lövésem sincs, mit lehetne kezdeni vele. -
drr
őstag
válasz
matthewKER #9434 üzenetére
Nem stabil ROM, benne is van a leírásban...
-
matthewKER
tag
Tud valaki stabil ART-kompatibilis KitKat ROM-t? Android Non Source ProjectTM Ezt próbálta valaki?
-
carr
őstag
Nektek csinál olyat LeWa rom-al, hogy NÉMA üzemmódban van, és hangosan elkezd csörögni? -.-
-
steing
csendes tag
Nah, megjött aliexpressről az új hangszóró... Végre hallom, h ki kit mond.. :-)
Valakinek nincs véletlen eladó első kamera előtti plexi-je?
vagy esetleg tudja valaki, hogy hogy lehet (ha lehet egyáltalán) egy ilyen plexit ujra átlátszóvá tenni? (a ragsztó megmarta a felületét... :-( )
-
carr
őstag
Nekem Lewa van fenn, és azzal is ugyanez. Mikrofont kicseréltettem (3k) kicsit javult a helyzet, de nem 3k-nyit.
Korábbi hsz-ben kolega írt egy romról: Erről.
A hétvégén felteszem, s kipróbálom. Remélem nem lesz gond a hangerővel.
Lewa sem állítja automatikusan ahangerőtfényerőt by the way.... -
Balikaa
csendes tag
Hello!
Hogyan lehet azt orvosolni, hogy rádugom a gépre a telót, és csak tölt, de nem jön fel az USB háttértár lehetősége? nem tudok a telefonra file-okat másolni, a pc sem látja a telefont. 4.2.1 android, stanner rom.
Köszi
-
andyTM
őstag
válasz
sexymusprime #9418 üzenetére
[ES Task Manager] root jogot adni/Startup Manager résznél törölni az automatikus indulást.
-
sexymusprime
tag
Mi a teendő, ha a Download Manager ébrentartja a telefont? (VibeUI)
kicsit indokolatlannak érzem :/ főleg, hogy internet sincs mindig neki -
bgaborka1
csendes tag
válasz
matthewKER #9416 üzenetére
Köszi az infót! Nemrég váltottam Vredniiy 4.3.8-ra, ez tényleg gördülékenyebb és itt simán működik a titanium.
-
drr
őstag
válasz
KurtCobain #9401 üzenetére
A VM nálatok nem zabálta az aksit?
-
paca5
tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok...
Van egy közel 1,5 éves g3s(t) telefonom. Festék kopási gondokat leszámítva semmi bajom nem volt vele eddig. Ma azon kapom magam nem működik az alsó 3 érintőgombos rész.
Régi Stanner Rom volt rajta gyorsan frissíttetem Kit-Kat-re de a gombsor halott.Találkozott már valaki ezzel a szituval???
Van rá megoldás???Köszi előre is.
Pld. Kit-Ket-nél ha bekapcsolom a képernyőt a három gomb alatt kis lámpa világít, de az éríntést nem érzékeli...
-
bgaborka1
csendes tag
válasz
PirosHello #9407 üzenetére
Az sw10-en nem működik a titanium...
-
PirosHello
senior tag
válasz
KurtCobain #9406 üzenetére
Köszi, mindent ellenőriztem, újratettem.
Nem vacakoltam vele, felraktam a vredniiy-t. A legtöbb programban úgyis google+-al voltam bejelentkezve, és többségük "felhőbe", vagy szerverre menti el az adatokat, így nagy kár nem ért...... -
KurtCobain
őstag
válasz
PirosHello #9402 üzenetére
Titanium Backup beállításaiban ellenőrizd, hogy hol van a mentési hely. Re-install esetleg volt már?
(#9403) Terentius & (#9404) PirosHello:
4pda-n a leírásában benne van, hogy nem megy. Én nem használtam, mert az xposed nem kompatibilis vele.Bár ahogy látom, drk88 is írta.
-
drk88
senior tag
válasz
PirosHello #9404 üzenetére
Oda van írva a rom mellé, hogy ART nem megy rajta. Ezért sem használom azt
-
PirosHello
senior tag
válasz
Ha ezt a Vredniiy mod-ot átállítom Art futtatási környezetre, akkor újraindításnál végtelen ciklusba kezd a bootlogóval, és nem megy tovább.
Más is tapasztalta ezt?
Csak Dalvik módban fut?Szerk: a választ eggyel felettem megkaptam....
-
Terentius
őstag
válasz
Ebben a Vredniyben nem működik az ART. Bár nem tudom,hogy az SW10-ben működik-e,pedig a fejlesztő menü kiírja, hogy azon megy.Egy biztos.SW10-en nem megy a viber helymeghatározása és a térkép hibaüzenettel kilép.
-
PirosHello
senior tag
Sziasztok,
szeretném lecserélni a meglévő ROM-ot egy másikra. Hogy el ne vesszenek a mentéseim, a Titanium Backup-ot használnám, de a következőt írja ki: A biztonsági mentés meghíúsult, nem áll rendelkezésre elegendő tárhely. El sem indul a mentés, azonnal kiirja, amint a "Mentés!" gombra nyomok.
32GB-os SD kari van benne (13 GB szabad hely, ezt a Titanium is látja a kezdőképernyő alján), de a 8 GB-os full üres kártyára is ezt írja ki. Mi a hiba? Valaki találkozott már hasonlóval? Most az SW10 Lite verzió van fent, G3T készülék.
Ha még sincs megoldás, van másik hasonló progi, amivel a meglévő programokat+adataikat el tudom menteni, hogy később visszaállíthassam?
Előre is köszönöm a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest