- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerkess
csendes tag
Helló
Nem anyagi hanem inkább stratégia szempontból állitotta be így hiszen így az aukciók között is látható a hirdetése nem csak a fix árasok között de mégis ugymond fix árón hirdeti a terméket,,,,
Ennél durvább ha 1 ft ról indul és mondjuk beállit 33.000 licit lépcsöt és 33200 fix árat igy fent lesz az 1ft os aukciók között is ,a fix áras között is és mégis annyit kap amit ö akar ennyi.......Vaterarunner 125
Vatera:lap teteje kapcsolat menü pont emailben válaszólnak és arra tudsz emailen keresztül válaszólni,,,rendesekmhmpista Engem eddig csak sok pózitivos felhasználó szívatott meg,de ezt nem lehet álltalánositani
(kvázi-tag) -
TAKÍÍ
tag
megtalál a számlatörténetében is (Személyes oldalán a Beállítások/Számlázott tételek menüpontban:
Ajánlatos miután beléptél a számlázás menüpontban elolvasni a dolgokat.
bal oldalt több van...Na és igen elvileg küldenek e mailt..róla....de most én mindíg vártam azt tök későn kaptam meg..pedig biztos van benne rendszer.
Jah azzal a PAYU val érdemes kifizetni. (vagy kellett volna) [link]Ha szorít a határidő, mint ahogy most engem is, akkor jó.
Amennyiben a Vatera által kiküldött számla rendezése nem történik meg a számlán jelzett fizetési határidőn belül, a Vatera, a fizetési határidő lejáratát követő 7. napon fizetési felszólítást küld e-mail üzenet formájában a felhasználónak. A fizetési felszólításban megjelölt további 7 napos fizetési határidő teljesítésének hiányában a Vatera a felhasználó jogosultságait ideiglenes tiltás alá helyezi, amiről e-mail üzenet formájában tájékoztatja a felhasználót. A jogosultságok tiltásának feloldására kizárólag a kötelezettségek rendezését követően kerülhet sor. A második fizetési felszólításon szereplő fizetési határidő túllépésének 7. napján a kérdéses kötelezettségek automatikusan az allegroup.hu Kft. követelésbehajtó partnereihez kerülnek át a PTK szerinti behajtásra. A követelésbehajtás költségei a nem fizető ügyfelet terhelik, amely a követelésbehajtó partner által kibocsátott számlán jelennek meg terhelésként. A követelésbehajtás eredménytelensége esetén az allegroup.hu Kft. jogi úton, az illetékes bíróság által kibocsátott fizetési meghagyással, illetve polgári peres úton érvényesíti követelését.
Ha jól veszem ki kb 21 nap van míg a behajtóhoz kerül a cucc és előtte pedig szintén 21nap a befizetésre. szal ez másfél hónap....
Na én nem tudok semmit javasolni, ilyenem még nem volt, de valszeg jobban jársz ha minél előbb befizetsz mindent...
mielőtt még a 300 Ft ból valami bírosági per költség is lesz. -
doc
nagyúr
bizony. nezz utana pl. az ingatlan adasvetelnek, ott is barmit csinalsz, fizetsz az allamnak
kezdodik ugye ott, hogy az adozott fizetesedbol kifizeted az ugyvedet, akinek ez bevetel, tehat adozik utana. a hazvasarlasnal illeteket fizetsz az allamnak, eladasnal SZJA-t (illetve ha rovid idon belul veszel masikat helyette, csak az ertekkulonbozet utan kell) -
doc
nagyúr
tokmindegy hogy hasznalt, beveteled van belole, tehat adozol, pont errol irtam kicsit visszabb
illetve nem adozol, mert senki nem szokta bevallani, de attol meg keneaz meg hogy mar valaki adozott erte... az adozott fizetesedbol megveszed az AFA-val novelt arut, amit ha eladsz, adozol. ez mar csak igy megy
ha meg nem veszel semmit, es bent hagyod a bankban, akkor kamatado, ki van ez talalva -
runner 125
nagyúr
Igen, neked kell utalni. Folyton jön a figyelmeztető e-mail, ha elmaradásod van.
Vateranak akkor kell számlaszám, ha _eladni_ is szeretnél, nem csak vásárolni.
Egyébként nem kell ennyire fosni az adatok kezelése miatt. Nyugodtan meg lehet adni a jelenlegi, aktív számlaszámod, nem kell azért másikat fenntartani.
A leghosszabb aukciós idő 3 hét. ..én mindig fixáras termékeket árulok, azokat meg értelemszerűen érdemes mindig ennyire felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Ryzen 7 CPU-k
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest