-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
-secret- #26935 üzenetére
Helyesen mérnek ezek? Anno próbáltam egyet, de ott nekem kellett megadnom, h mikortól kapom az újabb adagot/mennyit és nem is igazán volt pontos.
Aztán Telekomosként elkezdtem használni az ő appjukat, nagyon jól működő, pontos cucc volt. A 4.0 viszont tönkrevágta az egészet (aki ismeri, tudja): lassú a beléptetés, aztán tök feleslegesen üdvözöl, majd jön egy folyadékszerű töltőképernyő, ami szintén lassú. Töredék idő alatt be lehetett jutni az korábbi verziókba ... csinálhatnának hozzá egy widgetet, mert egyébként nem nagyon szoktam másért megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest