- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
vizslakutya #2698 üzenetére
De ez mar itt leg leragott csont.
-
vizslakutya
senior tag
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!!!
Nem tudja vki hogy Csongrád megyében mikor várható már emelés???
VAgy valahol történt már itt a környéken, mert itt Szenetesen még nem történt semmi -
kozmate
tag
A mai Délvilágban megjelent egy cikk az invitellel kapcsolatban, most nem érek rá begépelni, de este beírom (ha addig vki nem tesszi meg).
-
TheReMiXeR
senior tag
invitel = sux
-
Lazsa
tag
Lehet behányt dsl modemem, vagy nincs adsl, vagy nemtom mi van, mert nem veszi fel a kapcsolatot..
Éljen a fejlesztés.. -
svédcsepp
tag
Nincs más alternativa (invitelen kivül) szélessávú netre Veszprém környékén? (müholdas netet leszámítva)
-
navika
csendes tag
miert van az hogy kulfoldre borzalmasak a pingeim, ugral osszevissza, itthonra jo,kulfoldre 400-500*ra ugral
mitol van ez?
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
''...ha valóban minőségi a eme szolgáltatásuk...''
Sajnos itt a hiba.
Az egyik gond az, hogy a Corvintel rendszerét veszik át, tehát eleinte totál csőd lesz, amíg a föld alatti kábelvezetést meg nem oldják (meg múltkor is láttam egy tárva-nyitva álló node-ot, ami nem sok jót sejtet...). Másik gond az, hogy melóhelyemen már futottam össze olyan érdeklődővel (ki nem tudja még, hogy hol dolgozom!?!), aki Dunaharasztiról (ahol már régebb óta van PR) tért volna át máshova...
Illetve itt Szigethalmon is ismerek olyan embert, akinek Corvintel volt, de inkább váltott Direct-re...
Nem túl rózsás kilátások, pedig eleinte én is bizakodtam. Ám ne legyen igazam.
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Hát a mostaninál, ami nekünk most van csak jobb lehet
Antena Mikro 23 csatornával, ezek közül egy fizetős az HBO, ami nekünk nincs, mert lemondtuk már egy ideje, tehát 22 csatorna 2 dekóderrel 3100 forintért és a minősége hagy maga után kivetnivalót. Ezzel szemben a kábel 49 csatornát kínál 3900 forintért. Ha az előző szolgáltató maradt volna, akkor biztos nem váltunk, mert csak rosszat lehetet hallani róla, de most a PR Telecomnál bízzunk benne, hogy változik a helyzet, mivel ez egy viszonylag nagy társaság
Az Invitel ADSL-nél meg még mindig jobban megéri áttérni a PR internetére, ha valóban minőségi a eme szolgáltatásuk.
-
GaBBoR
tag
No igen, ez a titkolózás picit furcsa. Mi épp az évenkénti ufsz látogatáson voltunk, hogy hol tartanak kábeltv ügyben (mert 4-5 éve befizettünk 11k-t, aztán azóta semmi), s ott kaptunk egy tájékoztatót az új műsorlistáról, és hogy már másik cég van. Meg kamatostúl visszafizették a 11k-t
Amúgy nálunk ADSL így változott: 384 > 43.2K (emelés után) --> 512 >> 66.6K Bővebben: link
Nem vagyok nagy szakértő, de olyasmit hallottam, hogy a kábeltv-s net nem túl jó játékra, vagyis nagy a ping. Ez igaz?
(Szigethalom) -
Kalwa
tag
Amúgy ezt a levelet most hozták, tehát ne tévesszen meg senkit a februári dátum meg a hónap eleji dátumozás
És még annyit, hogy ilyen levelet az eddigi előfizetők kapnak... érdekes
Még a műszaki srácoktól annyit sikerült megtudni, hogy a bekötés most akciósan 10 ezer forintba kerül valameddig április közepéig. Utána már 30 ezer forint lesz állítólag
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Csak szigethalmiaknak, mert nem tudom, hogy a környező településeken jelenleg, hogy áll a PR Telecom hálózatfejlesztése!
Sikerült szereznem a szomszéd utcából egy PR Telecom -os tájékoztató dokumentumotÉrdekes, hogy sehol sem látom, hogy reklámoznák itt szigethalmon magukat, de mindegy...
3 dokumentum bescannelve, linkek:
Bővebben: link
Bővebben: link - Azok a csatornák, amik megvannak jelölve az új adók, amik eddig nem voltak elérhetőek!
Ahogy az oldalukon is van az 1024-es internet bruttó havi 10 ezer forint 1 éves hűségnyilatkozattal plusz egyszeri bruttó 7000 forint installálási díj. A feltöltési sebesség 512Az internet már működik a hálózaton meg lett kérdezve a műszaki srácoktól!
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
No (connect) Comment !
A nem jogkövető magatartás az üzleti életben, a versenytársak és a fogyasztók érdekével szemben jelent veszélyt, így a hatóságnak kötelessége a jogsértőt a további jogsértéstől akár a bírság jelentős mértékű megállapításával is visszatartani.
[Szerkesztve] -
Lazsa
tag
válasz
musclemuseum #2674 üzenetére
Nemtom mi a l*szart csinálnak, mert szakad a connect, mint az állat
-
mordeaux
tag
'' akik nem bizakodnának az emelésben azoknak info:
384 > 44K (emelés után) --> 512 >> 65K!!!
512 > 56K (emelés után) --> 1024 >> 130K!!!
1 hetes emelés utáni adatok! több embert megkérdezve! ''
Hát nagyon remélem hogy tényleg ha fejlesztenek megadják a ténylegesen nem lecsalt sávot, mert eddig inkább csalódtam bennük mint más... -
Lazsa
tag
Hát nagyon nem akaródzik ez az emelés palotán..
-
tr00p3r
addikt
én a múlthéten adtam fel a válasz levelemet a szerződéssel! már nagyon várom, hogy legyen otthon is netem ADSL 1024 csomagot kértem. kiváncsi vagyok mennyi diő kell nekik, hogy megoldják?!
-
Arhel
senior tag
akik nem bizakodnának az emelésben azoknak info:
384 > 44K (emelés után) --> 512 >> 65K!!!
512 > 56K (emelés után) --> 1024 >> 130K!!!
1 hetes emelés utáni adatok! több embert megkérdezve! -
Arhel
senior tag
Halásztelken és havertól kapott infó által Szigethalmon is emelték a sávszélt!
Down.: 129-130K
Up.: 25KInvitelnél vmi van, hogy most meg többet szolgáltatnak...
-
Zsotie
tag
Eddig elég korrekt az emelés után, csak maradjon is így.
-
Lazsa
tag
Reméllem a héten gőzerővel nekiállnak, aztán bepótolják az elmaradásaikat..
Mert mintha a topicban valaki emlitette volna, hogy márciusban befejezik mindenhol az emelést, de ha mégsem, akkor is már csak 1 hónap van hátra -
czollnerg
aktív tag
szegedre érnek legutoljára, ez 100as, sztem nem lesz 1-2k-val több emelés után mert most is a nagyon maxom eddig 43,3 volt, ami 384-es nethez képes alacsony.....
-
[HUN]Zolee
őstag
Nemtudja valaki, hogy Counter-Strike 1.5 ben hogy alakultak a ping-ek az emelés után?
-
csibor
addikt
Veszprémben emeltek
-
LinX
tag
Isaszeg már kész?
Én péceli vok. Az itt van mellette. Ebből következik, hogy itt qrva sokat kell még fejleszteni, mert azokat hagyják utoljára...
Nem gondoltam volna, hogy utolsók között leszek...
Tudom nem jogos a panaszom, mert végülis nem lennének kötelesek emelni se akár,
de azóta utálom őket, hogy lecsalják a sebességet.
Emelés után már elvileg nem, de ez akkor is gusztustalan, hogy nem adtak semmi infót a fejlesztés menetéről. Tuti nem lennék ilyen ideges, ha mondják, hogy Pécel csak április végén lesz...
[Szerkesztve] -
Röhögni fogsz, de fogalmam sincs hogy mit rögzítenek, mit sem... én tkp. csak diákmunkában vagyok ott, gondolhatod hogy ilyesmit azért nem nagyon kötnek az ember orrára.
Az biztos hogy nekem még soha nem ígérgettek gusztustalanul magas prémiumokat ha szépen leadom a drótot valamerre, magamtól meg annyira nem érdekel hogy ki mit csinál hogy az mesébe illő. Csak vicces volt hogy valaki manapság még ilyen ártatlan naívsággal panaszkodik mert lassan jön az empéhárom...
-
Nimrod
addikt
Nektek kell ezt gépileg rögzíteni a jogi osztály felé vagy valamerre? Merthogy gondolom ti is rögzítitek a beszélgetéseket, szóval eltussolni nem tudnád ha akarnád, csak kérdés, hogy az ilyen pancsereket figyelmen kívül hagyjátok e vagy továbbítjátok valamerre hogy kopp kopp.
-
ricco
csendes tag
Azért annyira nem láma ez az invitel. Akiknél már dupláztak tudják hogy egy hajszálnyival (1-2kb/sec) többel lehet letölteni mint ami elvárható lenne. A másik meg hogy nekem most áprilisba jár le a 2 évem és felhívott a az invitel, hogyha meghosszabítom egy évvel akkor 1000 ft elengednek a havi dijból.
-
LoooOOOoooL....
Felhív a kiccsákókám, hogyaszongya éppen tölt le 200MB empéhármat, de csak 29k-val jön. Pedig ő még SMS-t is küldött, aztán beírta a kódot, de miééér ilyen lassú? -
doglotthal
aktív tag
Nem tudjátok véletlen, hogy veresegyházon mikor lesz emelés?
-
Lazsa
tag
Gondolom a hétvégén nem fognak sebességet uppolni...
-
kozmate
tag
http://www.bix.hu/stats/graphs/bix-iszt-c6509-main_gech_3_octets_d.png
Mi történik? A matáv bix node-on hasonlóan csökkent a forgalom. Új különvonalak?
Vagy az invitelnél egy emelés, négy felezés alapon megy? -
finest
addikt
Szentes is negatív.
-
joergie
őstag
Én már azon se lepődnék, ha nem emelnének, maximum árakat, mexoktam már, hogy lassú és xar és drága.A magyarokat mindig hülyének nézik, és csak tűniük kell mások baromkodásait.De már megszoktuk...
-
Lazsa
tag
Palota negativ...
-
navika
csendes tag
Szegeden mikor emelnek már?
-
LinX
tag
Hali!
Gödöllö, Isaszeg és Pécel környékéről még senki nem tapasztalt emelési jeleket?
Nagyon úgy néz ki, hogy mi leszünk az utolsók... -
kgyorgy
csendes tag
Tököl, eredetileg 384/64, most Download 61.3 KByte/sec (=490 kbps)
Upload 14.2 KByte/sec (=114 kbps). Remélem igy is marad... -
Gabró
tag
Veresegyház. Még mindig nem volt emelés
. 9900Ft ért 384/64-es szolgáltatás, nevetséges.
-
Mr_Rob
tag
Ráckevén is emeltek:
Speedtest.nl
Resultaten van http://www.speedtest.nl
(Overgenomen op Thu Mar 24 2005 om 16:23:38 UTC+0100)
Download : 128.1 KByte/sec
Upload : 23.3 KByte/sec
Connection : 480.0 Conn/min
Ping test Nederland : 33.0 ms
ping www.bix.hu
www.bix.hu [194.38.118.50] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 194.38.118.50: bájt=32 idő=12 ms TTL=60
Válasz 194.38.118.50: bájt=32 idő=11 ms TTL=60
194.38.118.50 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 11ms, maximum = 12ms, átlag = 11ms
Szép munkát végeztek a technikusok, megérte a várakozást! -
Lazsa
tag
Hát jelentem Várpalota még holdon sincs, bár reggel volt egy óra kiesés, de speed ugyanannyi 768-as net megy 650-nel...
De legalább annyi remény van, hogy Veszprémhez tartozunk.. -
nyargonc
csendes tag
Itt most az 512-ből ez lett.
Downstream 1034 Kbps (129.3 KB/sec) 1116 Kbps (inc. overheads)
Upstream 130 Kbps (16.3 KB/sec) 140 Kbps (inc. overheads)
Itt mértem meg: Bővebben: link -
szentesb
csendes tag
tuskó környéke
-
szentesb
csendes tag
Nekem 640/160 lett belöle
Haszkovó és Dózsa város emelve lett
[Szerkesztve] -
nyargonc
csendes tag
Jelentem Veszprémben emeltek. Haszkovón már magasabb!
-
szentesb
csendes tag
Üdv!
Veszprémben 22 perce megtörtént az emelés (két elöfizuval is néztem)
B
[Szerkesztve] -
kezdő
senior tag
Hát nemtom csak én vagyok e így vele de nekem eddig semmi bajom az Invitellel!
Tökéletes sávszélesség 1-2k-val több is mint amire fizettem már 1,5 éve.....
Emelés még sajna nemvolt vagy ha volt akkor én kimaradtam ebből a buliból mert ugyanannyi a speedem mint 1,5 éve.....
Esztergomból voltam
De nyugalom áprilisban ha minden igaz jön a csoda! -
-
Nimrod
addikt
válasz
musclemuseum #2603 üzenetére
Routert nem is szoktak... szerintem DSL modemre gondolsz...
-
Kalwa
tag
válasz
musclemuseum #2602 üzenetére
Igen az kb. 7 Kb/s volt. Mostmár 29 Kb/s és folyamatosan csökken
Mondom én, hogy még kb. fél óra és nosztalgiázhatok...
-
Vitus
őstag
válasz
musclemuseum #2602 üzenetére
Egyelőre
-
Kalwa
tag
Aktív témák
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Baldur's Gate 3
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Synology NAS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest