Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz Intruder2k5 #1498 üzenetére
Köszönöm a segítséget akkor majd még hétfőn ezt elmondom nekik. Semmi javulást nem várok mert állítólag automatikus a korlát és le se tudják venni így kénytelen leszek ezt a hónapot már így végig csinálni de nagyon nem szeretem ha hülyének néznek.
-
Chris0321
addikt
válasz Intruder2k5 #1494 üzenetére
Ezt a két részt találtam ami nekem számít ha jól értelmeztem:
5.2. Az előfizetői szolgáltatás korlátozásának, így különösen az előfizető által indított
vagy az előfizetőnél végződtetett forgalom korlátozásának, az előfizetői
szolgáltatás minőségi vagy más jellemzői csökkentésének esetei és feltételei,
továbbá a megvalósításának módjai
A szolgáltatás korlátozására, azaz az Előfizető által igénybe vett szolgáltatás
minőségi vagy más jellemzőinek, tartalmának lassítására, módosítására, csökkentése,
illetve egyéb módon történő technikai befolyásolására, korlátozására (a
továbbiakban: korlátozás) a Szolgáltató csak kivételesen és az Előfizető értesítése
mellett jogosult.
A korlátozás a megtévesztés esetét kivéve, valamint – amennyiben az előfizető több
előfizetői szolgáltatást egy egyedi előfizetői szerződés keretében vesz igénybe, a
díjtartozás esetét kivéve – a műszakilag kivitelezhető mértékben, csak az előfizetői
szerződésszegéssel érintett szolgáltatásra terjed ki.Korlátlan hozzáférési csomag sávszélesség korlátozás lehetősége: Szolgáltató az adatforgalomtól
független csomagra szerződött - kis adatforgalmú - Előfizetői felé nem alkalmaz sávkorlátozást, az
egyedi előfizetői szerződés szerinti adatforgalmat elérő ügyfeleivel szemben kiegészítő forgalmi
díjat érvényesít, mert ez az adatforgalom csakis a Szolgáltató minimálisan vállalt határértékeit
meghaladó sávszélesség biztosítása miatt válik lehetővé. Minden, az egyedi előfizetői szerződés
szerinti adatforgalmi határ elérésekor Szolgáltató ideiglenesen 0,06 Mbps sávkorlátozást érvényesít,
mely állapot az érintett Előfizető újabb (kiegészítő forgalmi díjért nyújtott) az egyedi előfizetői
szerződés szerinti adatforgalomi keretének a megrendelésig tart. A kiegészítő forgalmi díj, díjak
mindig a következő havi számlában kerülnek feltüntetésre.Lényegében értesítést nem kaptam semmit, de akkor ha jól értelmezem legális volt amikor korlátozták a netem mert meghaladtam a 300 Gb-ot viszont komplett idiótának néztek amikor azt állították, hogy illegális az ennél nagyobb letöltés per hónap és, hogy minden másik szolgáltatónál is ez a helyzet.
-
Chris0321
addikt
Végül csak találtam valamit a 79-ik oldalon de mobilról nem tudom bemásolni. Ez lenne az?
-
Chris0321
addikt
Köszönöm neked is a segítséget. Tényleg elég sok, rákerestem a 3-as számra de nem talátam semmit ezzel kapcsolatban. Az 5.2-es rész van a net korlátozásara de abban sincs semmi. Azt mondták a szerződésben volt amit aláírtam több mint 5 éve. Ilyenkor milyen lehetőségem van?
-
Chris0321
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Több mint 5 éve vagyok a szolgáltatónál és már nincs meg a szerződésem de az ügyfélszolgálatos szerint szerepel benne de mikor felolvasta én úgy értelmeztem, hogy csak lehetőségük van rá, hogy megtegyék és nem azt írták, hogy kötelező. A legjobban az idegesített fel, hogy azt mondta a 300 Gb feletti letöltés illegális. Plusz csak erről a hónapról beszélt és nem 3 hónap átlagáról.
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Tudom, hogy nem teljesen ez a topic témája de nem tudom hol tudnék erre rákérdezni.
A net szolgáltatóm a Kitnet szeghalmi cég. A szolgáltatás kialakítása vegyes, nálunk antenna van felszerelve és később kerül a net vezetékre. Ebben a hónapban vettem új gépet és mivel több játékot is használok és ezeket le kellett töltenem (pl. Wot, Wows, Stream-es és Uplay-es játékok) azt vettem észre, hogy a 33/6-os netem lecsökkent 10/2-re. Mikor jeleztem a problémát a szolgáltatómnál azt válaszolták, hogy elértem a 300 Gb-os korlátot és ilyenkor ez nekik kötelező mert úgymond illegális az ennél több letöltés. Elsejével újra a teljes netem lesz. Keresgéltem volna a google segítségével erről a neten de nem találtam semmit de nekem azt mondták ez minden szolgáltatónál így van.
Valaki meg tudná mondani, hogy tényleg igazuk van-e vagy jogosan kételkedem benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest