- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
-
IT café
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A letöltési kapacitást 100%-ban én sem tudom kihasználni, de amikor gépet váltok, vagy Windows-t telepítek újra akkor igen, mert a több száz GB-nyi Steam, Origin játék sokkal gyorsabban jön le, mint a 60-assal jött. A korábbi 20-as VDSL2-vel bele is rokkannék
"Vdsl2 eaetén az sem jellemző, hogy a letöltés belassulna a feltöltéstől, ha ilyen hiba van az minden esetben a routerben lévő qos hibája, amúgy viszont nem jellemző hogy bedugul, mivel a feltöltés viszonylag jó, így van hely az ack csomagoknak"
A Telekom előszerettel osztogatja a Speedport W 724V Ci HGW-t. Erről azt kell tudni, hogy a QoS a gyengéje. A .634-es FW előtt recsegett a vonal, feltöltésnél meg a .634-gyel is azt tapasztaltam, hogy a VoIP is megszűnt a művelet idejére.
Mások a gyenge WiFi-re is panaszkodtak, de az engem akkor nem érintett, nekem ahol kellett volt jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest