Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
ja, mint utóbb itt kiderült, a resourcekit, csak a xp/2003-ra települ (de az utilokat utána már simán át lehet másolni 2000re is)
-
KovacsUr
addikt
Pedig szerencsédre ez pont a letölthető eszközök között van... [L]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9d467a69-57ff-4ae7-96ee-b18c4790cffd&displaylang=en[/L]
Még ez is jól jöhet: Microsoft Keyboard Layout Creator [L]http://www.microsoft.com/globaldev/tools/msklc.mspx[/L] -
X-COM
nagyúr
a support tools-ban, vagy a resource kitben van egy olyan remapkey.exe util, át lehet definiálni billentyűket, pl. a capslock helyett egy kevésbé ártalmasat lehet konfigurálni, mondjuk egy ctrl gombot
de, hogy mondjuk játékban ezek után capslock-nak, vagy ctrl-nak fogja e érzékelni, azt sajnos nem tudom
de gyanítom, hogy ctrl-nak -
VladimirR
nagyúr
eN A CAPS LOCK-OT SZERETNEM KIIRTANAI
nA VALYON MIERT?
de nem teljesen, tehat a gomb maradjon meg, tudjak re jatek alatt bindelni, csak ne valtson at nagybetusre
otletek?
tHX -
chicken
senior tag
Nekem outlookban vált át az insert mód állandóan, de annyira gyakran, hogy elkezdtem kételkedni benne, tényleg én tenyerelek-e rá.
Szóval: marad a kipecek? -
simonzé
addikt
Engem a Windows billentyű zavar nagyon. Mostanában emulátorral nyomulok, az meg sűrűn használja a bal ctrl-t meg a bal altot is. köztük meg ugye ott van ez a hülye win gomb. Mindig kilép a programból, ha azt megnyomom a játék hevében. Mivel lehet átmenetileg kikapcsolni? (Tom, hogy van ilyen progi, de nemtom a címét.)
Az insert végleges lebénítása: insert gomb kiszed, insert alatti kis ''gumitölcsért'' kiszed, insert gomb visszapattint. -
rdi
veterán
Wordben idegesít? Mer ekkor ott ki lehet kapcsolni, illetve be lehet állítani a beállítások >> szerkesztés alatt...
-
minusz9
csendes tag
Senki mást nem érint ez a probléma?
-
minusz9
csendes tag
Szevasztok!
Nem tudja valaki, hogy az INSERT billentyűt milyen programmal lehetne kikapcsolni?
Engem borzalmasan idegesít, mert sokszor véletlenül megnyomom, amikor a visszatörlést, vagy az entert akarom nyomni.
Nekem soha sem lesz szükségem átírásos módra, az tuti!
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest