-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Hogy mi történt itt mostanában. Sajnálom, mert a TP tulajok alkalmankénti ajánlatai szerintem nem voltak tolakodóak és nem rombolta a közösséget. De tudomásul veszem, hogy ezt már nem lehet.
Más (?)
Márciusban lejár az x200-am garija - on site -, amit meg szeretnék hosszabbítani, ha találok jutányos áron kiterjesztést hozzá.
A c-enter webáruházában van is a 41K0489 cikkszámú garikiterjesztés, ami nekem kellene, ezért pár napja meg is rendeltem, mert a feltüntetett ár szerint bruttó 27k-ból kijönne szállítással együtt.
Erre ma kaptam emailt, hogy a - khm... - forintgyengülés miatt 26900 Ft. nettó áron tudnák beszerezni... Hát ez így nekem nem kóser, mert majd egy kerek tizessel többe kerülne... (a webshopban még mindig a régi ár szerepel)
Viszont ha tudna valaki bruttó 25 körüli áron beszerzési forrást ajánlani - neten nem nagyon van magyar találat a cikkszámra -, azt megkösznném. (ha ezt sem lehet megkérdezni, akkor egy erre járó modi nyugodtan moderálja)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar