Új hozzászólás Aktív témák

  • xcbiker

    addikt

    Én egyszer csináltam ilyen kocsikulccsal végighúzom dolgot, de nem vagyok büszke rá.

    Történt ugyanis hogy az egyik Tesco parkolóban letettem a kocsit. Az asszony kint maradt míg bementem valamiért. Erre bent hív az asszony hogy mellém állt valaki, de olyan hanyagul tette mindezt hogy nekiment az ajtómnak és meghúzta a díszlecet.
    A csóka csaja konstatálta ezt és azt is hogy párom ott ült a kocsiba, szólt is a faszijának de az nem foglalkozott vele.
    Én mikor kiértem már bementek vásárolni.
    Mérgelődtem és úgy döntöttem revansot veszek, mert ha arra nem volt képes hogy elnézést kérjen a páromtól vagy valami.... akkor hiába várom meg a bunkóját valszeg elintézi egy legyintéssel és én csak mérgelődhetek.

    Mondjuk asszem sajnos neki nem fájt úgy az amit okoztam, mint nekem az amit ő... ahogy utána láttam az övén eggyel több vagy kevesebb... mindegy volt. De mégis... Figyeljünk már egymásra, ne legyen bunkó.
    Ha páromtól elnézést kér és megbánást tanúsít nem foglalkoztam volna vele, de tajparaszt mód elhúzott még úgy is hogy a csaja rászólt. :((( :((

    A hondás srác sem járt el jól, mert legalább arra figyelhetett volna hogy a vezető oldalon annyi helyet hagy hogy beszállhassanak. Persze ez a hiányosság nem egyenértékű azzal hogy végig húzom a kocsit. Én különösen ügyelek arra hogy ne akadályozzak ki és beszállást a mellettem lévőnél. Nekem sem jó ha rám nyitják az ajtót.

    [ Szerkesztve ]

    Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Új hozzászólás Aktív témák