Új hozzászólás Aktív témák

  • SeQ

    csendes tag

    válasz zolynet #18937 üzenetére

    Nyári időszakban idén nekem is fel szokott menni 10-re de az annak köszönhető, hogy vagy városban papásan(2,5-3 dugókban) vagy pályán 140-150km\h, plusz még légkondi is.

    Amúgy a benyamutató tényleg furán mozog, de az adódhat a kocsi mozgásából is. Meg ha lesz időd próbáld ki azt hogy gyujtással álsz egy darabig és meg a fűtés. :D Tavaly kb ilyen tájt este felé már hideg volt és kocsiban dumáltunk, kezdtem fázni gyujtás rá fütés lazán, kb 30 perc múlva meglepően tapasztaltam hogy megtelt az addig eléggé üres tankom :D Na ehez mit szól álló helyzetben gyártom a benzint. aztán elindultam és visszaállt, de elég érdekes volt. Meg a mutató állása szerintem nagyban függ a kocsi helyzetetől is hogy milyen szögben haladsz vagy állsz.
    Amúgy nálam olyan 150kmig alig moccan a mutató aztán 10-20km alatt fele ott tanyázik 90-100-at és már is alul van onnét még megyek vele jó 100-at aztán aztán olyan 450km körül szoktam tankolni 38-42 litert. nyáron 400 felé ugyanezt. De ezt a fogyit én simán betudom a klimának és a 17" felninek. Télen csak közuton lemezfelnivel 90-100-as tempóval csináltam már 7,5-et is. Akkor bizonyosodtam meg róla hogy nincs a kocsival semmi gond, egyszerűen a várost és a pályát nem szereti a tank.

    Ezek kizárólag saját tapasztalatok, és szelepszár szimeringnél csipegetem is az olajat, még talán ez is közrejátszhat, mert friss olajjal mindig esik a fogyim is.

    --> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.

Új hozzászólás Aktív témák