- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #1398 üzenetére
Hogwarts legacy-hoz is van egy kettő olyan ami értelmetlen.
Például hogy minden ellenségből egyet üss meg ösi mágiával.
Vagy hogy minden kollekciót szerezz meg.
Ami azért is nehéz mert nekem minden karinál másféle dolgok estek,ami az egyiknek már a játék elején meg volt az a másiknak még a vége felé sem fordult elő. -
alratar
addikt
Igen, ezzel a random loot osztással vannak bajok.
Mondjuk engem a legjobban az zavar, hogy amikor végig mész egy hatalmas dungeonon és a végén van az a hatalmas láda ([kép]), és dob egy - azaz 1 - db sálat.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Plata
félisten
válasz alratar #1404 üzenetére
A nagyon ciki öcsikre nem vadászom,de ami könnyű arra igen.Viszont van olyan MMO amiben van olyan őcsim ami a steam szerint csak a játékosok 1.6%-ának van meg.
És van olyan MMO amiben a kedvenc öcsimhez az kellett hogy advanced vagy elite módon 1000 alkalommal le toljak egy TFO-t.
De az a ciki hogy azt az öcsi-t már nagyon sokszorosan túl teljesítettem.
De nem érzem grindnek vagy unalmasnak mert hangulatos. -
alratar
addikt
Ja.
Az MMO-kban van pár ilyen .
Meg a legtöbb játékban van ilyen farmolos, vagy rohadt nehéz - és azért macerás - öcsi.De szerintem a legnagyobb kicseszés, amikor nehézségi szinthez kötnek egyet.
Értem én, hogy kihívás, meg ilyenek, de hadd döntsem már el én, mi nekem a kihívás.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Kylesa
aktív tag
válasz alratar #1408 üzenetére
A nehézségi szinthez kötött acsik engem is zavarnak, az ilyenekkel rendelkező játékok acsizását hagyom is a fenébe. Egyetlen egy játék tudott csak rávenni arra (pedig nem ma kezdtem az ipart), hogy végigvigyem a legeslegnehezebb szinten az acsiért: a Days Gone. A vicces rész az, hogy a legdurvább nehézségen sokkal könnyebb volt, mint normálon (NG+-ban játszottam, hiába öltek meg az ellenfelek egy ütésből, ha egyszer utol se értek )
it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Egyébként témánál maradva nekem sikerült a Hogwarts Legacyben is az összes acsit megszereznem, egyrészt szerintem megérdemelte a kimaxolást, másrészt nem volt köztük egy igazán szívatós sem, a nehezebbekhez (pl. összes gyűjtögetnivaló) remek videók vannak YT-n.
A Plata által írt minden ellenfelet ősi mágiával megütni sem volt annyira vészes. Egy jegyzettömbbe bemásoltam az összes kellő ellenfél nevét, aztán nekiindultam a nagyvilágnak, és amelyik elllenfelen használtam az ősi mágiát, azt áthúztam. Egy tök alap póknál adta be az acsit.it's a danger pretty here in Night City
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #1412 üzenetére
Nem,nem sorrendben de egyik másik kulcs nagyon el van dugva egy másik szinten.
Ugye ezeknél először meg kell találni a kulcsot aztán követni a szekrényig.
De némelyiknél a kulcs nem azon a szinten van mint a szekrény.
Ha véletlenül elmentél egyik másik kulcs mellett azok maguktól elmentek a szekrényig és ott vártak rád.
Gondolom ezt történt a többivel.
Revelio azt hiszem csak akkor mutatja a kulcsot ha már mozgásba hoztad.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Plata
félisten
Láttam pár kiszivárgott videót a kviddicses játékból.
Eszetlen béna,teljesen olyan mint egy vacak mobilos játék. -
Plata
félisten
válasz homerhamm #1419 üzenetére
Szerintem nem lesz ingyenes,de a másik jó eséllyel benne lesz.Bár ilyen grafikával nem tudom ki veszi meg.Meg az az irányítás,te jó isten.
Szerintem ezt még ps2-re vagy nintendo wii-re kezdték el fejleszteni.
Bár inkáb azt hiszem ez eredetileg mobilos játék lett volna.[ Szerkesztve ]
-
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Olyankor mi van, ha azt írja, hogy az összes ház tokent összeszedtem, mégis mikor berakom őket a házam központi szobájában lévő chestbe, egy hiányzik?
Be bugolt?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz alratar #1427 üzenetére
Remélem szerencséd lesz és megúszod,nekem a mai napig az a karim 99%-on áll,mert a szintje is bebugolt meg a küldetés számlálója is,meg lépte a 40-es szintet de 39 maradt,talent pontot nem kapott és egy küldetést nem számol neki a játék.Pedig mind meg van,megszámoltam.
-
TiberiusX
tag
Sziasztok!
PC-verziónál az utolsó frissítés óta (1-2 napja) nem tapasztalt valaki teljesítmény csökkenést?
Mintha alacsonyabbak lennének az fps számok... -
Plata
félisten
Kár hogy sok dolog kimaradt a játékból,jó lett volna ha karácsonykor haza lehetett volna menni.Kíváncsi lettem volna a karim családjára,plusz a vonat útra.
Igazán jó lett volna elmenni az abszol útra is. -
Plata
félisten
Június elsején még egyszer lehet nézni a twitch-et ruhákért.
[link] -
Kylesa
aktív tag
A Cool-on kb. havonta leadják az összes részt. Nem mintha engem zavarna.
it's a danger pretty here in Night City
-
törölt tag
Végre egy minőségi játék. Konfigomon gyönyörűen fut 60 fps high-ultrán 1080p-ben. 4k-ban 50-60 fps mediumon dlss-el.
i7-12700h - rtx3050 ti 95w - 2x16 g.skill ripjaws cl34 ddr5 4800mhz ram 980 pro ssd
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz #71316224 #1447 üzenetére
Nekem az év játéka az tuti.
De jelenlegi frissítéssel sokkal vacakabb.
A mostani peccs előtt több mint 200 órát játszottam vele.
De most nem az igazi.
Visszanézve a régi videókat képeket a játék szebb volt.
Bár az jó hogy a falak nem világítanak már bent.De inkább az mint a mostani állapot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest