- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feck
tag
válasz Pendragon911 #1733 üzenetére
Én ezt most nem mertem feltenni, a korábbi sem működött mindenkinek, inkább elfogadom, hogy s*arul fut a játék. Teljesítmény javulását segítő modot nem használok, csak vizuálisakat.
-
Werkly
őstag
Érdemes eredetiben megvenni még ezt a játékot? Úgyértem a teljesítménybeli problémák csak nőttek az újabb patchekkel? Ez a valamikori update PC-re csak Deluxe Edition-él lesz elérhető? Kösz!
-
Plata
félisten
Ma reggel 8 óra 49 perckor steamen jött frissítés Hogwarts Legacy-hoz.
4.8 kb. -
Celithrandi
addikt
Nexusról javító mód?
Nekem két gondom van, egyrészt az, hogy 1080p alatt ultra beállítások mellett szeret laggolni még dlss vagy fsr-el is amit szerintem nem kellene produkálnia.
A másik, hogy van hogy elkezd kegyetlenül ricegni, ilyenkor ha belépek a beállítások alá majd vissza akkor megjavul.i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
válasz Celithrandi #1759 üzenetére
Ascendio III?
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
válasz Celithrandi #1760 üzenetére
feltettem, nálam annyi változott, hogy nem 140fps ről droppol 50-re, hanem 240-ről 150-re. Tehát rengeteget javított az fps-en, de a problémát nem oldotta meg. Ha leveszem fix 75fps-re akkor is ledroppol 50-ig.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1761 üzenetére
Várd meg az egyéves jubileumi szar peccset,akkor már csak fix 20 fps-el fog futni.
-
Celithrandi
addikt
kb az is jobb mintha droppol Na nem, de az indokolatlan dropp az egy vicc. Egy játék ami megy a gépemen 150min fps el, az 75ös limitnél ne droppoljon már 50 re.
-
Celithrandi
addikt
tesztelgettem. HL.U3.AiO frissítéssel stabil. Átlag 240FPS. Ha beállítom 75FPS-re akkor fix 75 mindig, egy FPS ejtés sincs pedig 3440x1440-on teszteltem és alapvetően sima 1080p alatt is gond volt eddig.
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1764 üzenetére
Az gondolom korábbi.
-
Celithrandi
addikt
nem, alapvetően a sima első kiadást teszteltem. Erre raktam rá most a harmadik update csomagot. Kölcsönzős verzió sajnos. Nem fűztem sok reményt hozzá, így kibéreltem tesztre, majd belement egy adag óra és a steam verzióba nem lehet áttölteni a mentéseket Jó lenne végre adni a játékokhoz 1-1 óra teszt időszakot amit folytathatsz ha megveszed és akkor nincs ilyen szívás. Nem egy játék volt már amit kölcsönzős verzióban játszottam végig majd utána mivel tetszett megvettem steamen, igaz soha fel nem telepítettem
-
tubibubi
csendes tag
Pár évnyi kihagyás után a feleségem karácsonykor meglepett egy PS5-el. Hát nem volt hatalmas meglepetés neki sem, hogy rögtön a 9 3/4 vágány felé kanyarodtam.
Hát teljesen őszintén mondom, hogy az elmúlt évek egyik legjobb nyílt világú játéka lett számomra. A maga gyermekbetegségeivel együtt tökéletes. 1 részbe ennyit bele sűríteni pont elég volt, függetlenül attól, hogy én elviseltem volna még bármennyit. De majd a 2. 3. 4. Résszel.
-
Plata
félisten
-
tubibubi
csendes tag
Ezért mondtam, hogy számomra tökéletes volt! Mert a legközelebbi élményt a HPU-ból talán PC-n anno a főnix rendje adta. Ahhoz képest nyilván világbajnok volt.
Most tartok egy kis szünetet vele, de a platinát összeszedtem PS-en. Nyilván elcsépelt, de a Griffendéllel kezdtem/vittem végig. A másik három házzal csak a Map Chamber-ig mentem. Hozzáteszem picit megbántam az első választást, mert bár mindig is a Griffendél volt a legközelebb hozzám, de itt a Hollóhát szerintem látvány világban mindent visz. Valószínűleg az összeset végig tolom később.
-
homerhamm
addikt
Kar, hogy macskasimogatásnál nem rezeg a kontroller.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire tróger dolog, de azért megkérdezem, hátha nem küldtök el a sunyiba.
Sajnos oda veszett a mentésem amin dolgoztam már jó sok órája, kb 30-40%-nál lehetettem aztán jött egy gép reinstall, a felhő mentés meg valamiért rohadtul nem működött, az appdatába tárolta a mentést amit én frankón nem szedtem ki, mert jóhiszeműen abban voltam hogy ott lesz a mentés a felhőben, ezért csak a dokumentumok és a saved games mappát szedtem ki és tettem félre. Valaki nem szánna meg esetleg ha ezen a szinten jár kb egy mentéssel? Vagy ilyet nem szabad kérni? Nagyon tetszik a játék de lelombozódtam hogy elölről kezdjem, főleg hogy meló mellett leginkább hétvégenként játszom csak kis kikapcsolódásként.
Köszönöm nektek, (légyszives ne küldjetek el melegebbre )[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ftamas0201 #1774 üzenetére
Hát engem nem zavar a kérésed,de sajnos segíteni nem tudok.
Nekem mindegyik karival olyan mentésem van amivel a sztorinak már vége. -
Celithrandi
addikt
válasz homerhamm #1771 üzenetére
ki kell kapcsolni Kár hogy a macska modell vagy 20 éves és nincs szőre + átnő a macskán a fű Inkább ne lehetne simogatni
-
Celithrandi
addikt
válasz ftamas0201 #1774 üzenetére
necces, adnék én mentést, de mit érsz egy X% on levő sliterin sztorival, annyira egyedi minden +hogy merre mentél, nem mentél, hogy értelmetlen. kezd el egy másik házzal egy más karakterrel.
-
homerhamm
addikt
válasz Celithrandi #1776 üzenetére
De én pont azt szeretném ha rezegne simogatás közben a kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1779 üzenetére
Nem tom mi az a percerzió,de én szerettem a cicákat.
Csak már rég nem merem elindítani a játékot.
De néha hiányzik. -
homerhamm
addikt
válasz Celithrandi #1782 üzenetére
Azért nem játszik vele, mert nála vannak problémák a pc verzióval. Valahol itt írta lejjebb, az egyik patch tönkrecseszte a játékot nála.
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
A “Like A Moth To A Frame” mellék küldetésnél elképzelhető, hogy a tükörhöz más lepkék is oda lehet vinni, mint amit a tükörben látni?
Van egy tükröm, amihez nincs a helyén a lepke. Remélem, hogy nem bug lesz.Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
Celithrandi
addikt
korábban azt írtátok, hogy a küldetéssorozat házanként eltér, de én a hivatalos listában nem látok több küldetéssort
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1788 üzenetére
Jack barlangjáig totál más.
Griffendél a legvacakabb. -
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1790 üzenetére
Nem tudom már hány százalék,de az eleje igen,odáig más minden ház.
Ha minden házzal megcsinálod akkor lesz teljesen világos hogy az a Jack egy féleszű idióta. -
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1792 üzenetére
A mardekáros oldalról pont az igazság nem derül ki.
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1794 üzenetére
Nem,de no para,ahogy teljesíted a manó küldetéseit egyre több lesz belőle.
Mindegyik más lesz.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1796 üzenetére
Igen,minden vivárium más tipusú lesz,sziklás,mocsaras,tengerparti,satubbi.
-
Celithrandi
addikt
viszont a javító progival és a HL.U3.AiO frissítéssel hibátlanul megy az egész. FPS droppok nélkül fut baromi szépen.
-
Plata
félisten
válasz Celithrandi #1799 üzenetére
Melyik javító programot használtad?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest