Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Az nem teleportálás hanem hoppanálás.
Tegnap találtam neten hogwarts legacy random név generátort.
Így megoldódott a karakter név gondom.
Az is kiderült max négy karaktered lehet.
Na és a karakterválasztóban nem az számít melyik karit kreáltad előbb,mert a házuk szerint vannak be sorolva.[ Szerkesztve ]
-
SpazzMaticus
tag
Bocs, de ahhoz képest hogy mennyit játszol, mennyi ideje, és mennyi játékkal, néha fura hogy miket mondasz...
Egy csomó game-hez amivel tolod nagyszerű és hibátlan mod-ok vannak tucatjával, de az alapvetés hogy :
1. Mindig leírják minden mod-nál hogy save game kompatibilis, vagy new game indítást igényel, ezt alap hogy el kell olvasni.
2. Még egyértelműbb a backup készítése. Biztonsági mentés az egy gamernek mod-olás előtt a legalapvetőbb dolog...
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Plata
félisten
válasz SpazzMaticus #605 üzenetére
Nekem legutóbb szimpla magyarítás tett be egy játéknak,steam-es volt és nem kellett hozzá új játék.
De EA játékokkal mindig meg szívom,általában a legtöbb EA játékot hiába veszem meg,csak a virágbolti verziója megy rendesen.Volt amit két féleképpen is megvettem,dobozosan és originen digitálisan és úgy is szopás volt,végül virágboltival toltam végig.
De a steames játéknál ott toltam el hogy tényleg nem mentettem,úgy gondoltam hogy nem lesz baj magyarítással.ki a frász gondolta róla.
Hogwarts legacy-nál sem csináltam mentést,de nem is érdekelt,úgy is új karit akartam kezdeni magyarul.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem szoktam inni,max kávét,az fel szokott pörgetni.
Gőzöm sincs hogy a Pc-s más-e,de csodálom hogy neked nem volt még olyan hogy állattá változtattál valakit.Amikor az első alkalommal ki lehet menni Roxfortból és találkozunk egy goblin-al aki bajban van és ad küldetést nekem már ott be adta az állattá változtatást.
Meg is sérültem ,mert a röhögéstől nem figyeltem.
Az volt a poén hogy az állattá változott ellenség ott is maradt.immár békés pipiként.
Akit állattá változtatsz annak kampó tovább nem foglalkozik vele a játék.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ha már Pc-s verzió,ki jött az új videókártya driver.
Vacakabb lett tőle a játék.
Először is még sosem csinált olyat hogy fekete képernyőt kell bambulnom indításnál,aztán a shader előtöltése csík megáll 5%-nál és aztán hirtelen bent vagyok a menüben,anélkül hogy végig ment volna a csík.
Egyébként meg tessék itt egy igazi Spoiler.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
>Először is még sosem csinált olyat hogy fekete képernyőt kell bambulnom indításnál
Az új driver miatt újra kell fordítania a shadereket. Elég bénán ez történik a fekete képernyő alatt. Ugyanez történik ha olyan változtatsz a beállításokban, ami a shaderek újrafodításával jár. -
Plata
félisten
Hű magyarítással ősi varázslat vagy mi a rosseb.
Tudod amikor feltöltődik harc közben az életcsíkod feletti csík és eltudod sütni az ősi varázslatot,Pc-n x-el,na olyankor valami vicceset csinál.A legmurisabb az ha az ellenséget valami kis jámbor állattá varázsolja.
Olyan mint a WoW-ban a polymorph,csak itt végleges.
Na és sokkal viccesebb.
De az is vicces amikor egyóriási szörnyeteget picivé varázsolsz és eltaposod. [ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Ja
-
Puma K
nagyúr
Netes infók szerint ahogy egyre gonoszabb lett úgy fokozatosan vesztette el az adott testrészeit és a lelkét. A kinézete emiatt eltorzult és egyre kevésbé hasonlított egy emberre.
A külső változása egy metafóra arra, hogy nem csak a tettei-szándékai gonoszak, de a külseje is ezzel együtt egyre embertelenebbé vált.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Sinu
senior tag
Ilyet produkált már nálatok a játék?
Tegnapelőtt egyszerűen elvesztette TPS jellegét
A Dekkel folytatott párbeszéd után helyreálltNo Future
-
Puma K
nagyúr
Tegnap a karakterem beesett egy rom fala és a domboldal közé... Sehogyan sem tudtam kijönni... és csak ALT+F4-re reagált a játék mert amúgy csak forogni meg a fal és a domb érintkezésének a mentén tudtam mozogni oda-vissza...
Újra kellett indítanom a játékot és egy x másodperccel korábbi mentést betöltenem... azóta az árkon-bokron keresztül mászókázást is finomabbra vettem...
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Az a rotálás is opció viszont a játék is elég gyakran ment amiből adódóan egy ideig visszamenőleg szép listából lehet válogatni hány óra hány perc és hány másodpercnél szeretnél egy adott mentést visszatölteni.
Múltkor egy beszélgetésben nem egy nekem tetsző választ nyomtam véletlenül. Inkább a másik mondattal-válasszal tudtam volna azonosulni. Emiatt egy maximum 10 másodpercel azelőtti mentést töltöttem vissza és újra kezdtem a beszélgetést az adott karakterrel.
A visszatöltött mentésben a karakterem már ott állt az adott NPC előtt és csak a beszélgetést kellett elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
"Múltkor egy beszélgetésben nem egy nekem tetsző választ nyomtam véletlenül. Inkább a másik mondattal-válasszal tudtam volna azonosulni."
Nem mintha lenne bármi jelentősége annak, hogy mit válaszolunk
Mondjuk én örülök neki, hogy nem ment el a cucc Mass Effect irányba, ott már az zavart, hogy az akció mellett minden kis dumára oda kellett figyelni. Nem lennék a fejlesztők helyében Nehéz megtalálni az aranyközéputat.
A Witcher 3 már jobban egyensúlyozott párbeszédekben, viszont ott meg a harc-rendszer volt gyengébb - itt a "gunplay" eszméletlen jóra sikerült.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Plata
félisten
Tegnap elkedztem játszani új karakterrel,vele először megfogok csinálni minden mellék küldit utána megyek a sztoriba.Hátha nem lesz bugos.
Hollóhátas,még ott tartok hogy elindultunk roxmortsba,eddig tízes szintű. -
Plata
félisten
válasz Big_Boss #632 üzenetére
Meg akadtam 99%-nál,na és 39-es szinten,vagyis elértem a 40-et,mert a steam 40-es achi megvan,de a játékban nem lettem 40,jött a zene és a szintlépös effekt,de 39 maradt a karakterem.Minden 100%-on kész van kivéve a küldetések,az 99%.De nincs több küldetés.
Számtalanszor végig jártam a térképet küldetés után kutatva de sehol sincs. -
BenSopra
tag
Ezt írják:
"•If you are missing a side quest and you don't see it on your map, it's highly likely either Well, well, well or Sacking Selwyn." -
SpazzMaticus
tag
válasz Big_Boss #634 üzenetére
Úristen tényleg mekkora szívás...
Ki a bánatos isten f@szát kellene hogy érdekeljenek ezek a szánalmas "acsi"-k...A modern "RPG"-k (meg az annak hazudott izék) egyik legnagyobb MMO-kból ideszivárgott rákja...
Főleg akkor, amikor (hálistennek ebben a játékban nem annyira) ezekre építik a "játékidő" jelentősebb részét.
Itt is pl, mit ad hozzá a történethez, a játékélmenyhez hogy lvl 40-es leszel vagy nem ?
A steam-es achievement-eket meg azt hittem 10-éves kor felett már nem nézi senki.Jézusom...
-
senior tag
válasz SpazzMaticus #639 üzenetére
Mint láthatod, megkapta érte az achit.
Téged miért zavarnak az achik? Ha nem érdekel, akkor nem foglalkozol vele.
Azt hittem 10 éves kor felett elfogadja az ember ha valakit más érdekel. -
Plata
félisten
Hát ha 10 éves szeretnék lenni akkor vissza kéne menni az időben legalább 40 évet.
De szeretem az öcsiket vadászni,ha nem tetszik a te dolgod,engem nem izgat.
Bár a tízévesek emlegetése ismert jelenség a 13-14 év körüli gyerekeknél,volt hozzá szerencsém régebben.De már a legkissebb is ki nőtte az ilyen gyerekes dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Jozsónak ehhez semmi köze. Van aki szeret platinázni
-
-
senior tag
válasz SpazzMaticus #644 üzenetére
Nem zavar, szíved joga
-
Plata
félisten
válasz SpazzMaticus #644 üzenetére
Nem zavar.
Ilyen marhaságra sosem adtam. -
senior tag
válasz SpazzMaticus #647 üzenetére
Nincs harag
-
SpazzMaticus
tag
válasz Big_Boss #648 üzenetére
Csak hogy kb. értsétek, a "lelkivilágom", azután befejezem.
Az utolsó legeldugottabb sarokba is benézek a térképen, gyalog megyek az esetek kb 90%-ban hiába jó repülni, a tiltott erdőben meg még jónéhány helyen hosszú percekig nézelődöm a látvány miatt, vagy álldogálok Roxfort-ban vagy Hogsmeade-ben a párbeszédeket hallgatva, de pl. a Merlin rejtvényeket már egytucatnyi után untam, sosem fogom befejezni őket akármi jár ertük, vagy pl. a szükség szobájával is a kötelezőn kívül foglaljoztam vagy 0,2-másodpercet...Engem mindíg a hangulat az ami megfog vagy nem, mennyire jó egy game "világában" lenni, a gyűjtögetés, "csicsázás" , skinezés, stb sohasem érdekelt semmilyen játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest