- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz krisztianAMG #26313 üzenetére
ez nem csak egy zavarszűrő kondi ott benne?dobd ki ha az..attól használhatod a pedált.
-
szeva000
addikt
válasz jokkko #25609 üzenetére
nem ártana tudni,hogy hány fokos kondik voltak...85 vagy 105....Ha jó minőséget akarsz berakni,akkor rubycon vagy nipponokat keresgélj és maradj a 105fokos verziónál.
Esetleg,ha van hely nagyobb méretű kondiknak,akkor a feszültség érték is lehet magasabb...pl 16V helyett 25V-os.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #24854 üzenetére
még jó,mert nem egy agyonbonyolított kérdéssorozat
-
szeva000
addikt
ha esetleg kell valakinek a tanyára meghívó,2-3 db-ot felajánlok........
1sör/db -
szeva000
addikt
válasz moha21 #24688 üzenetére
tudsz,nem lesz az nagyon pontos...annak a szabályzónak is 150fok körül kapcsolni kellene.
Én csak a szabályzót melegíteném fel külön és azt megnézném.ha még 170-en sem kapcsol,nem érdemes vele szórakozni.csere vagy kuka.
sztem lehet ki is kapcsol még,csak később.Így a hőtehetetlenség miatt meg megy a bizti is.De 214 fokot akkor is soknak tartom....lassan az a rossz spiáter önvény is megolvad már 250-300 fokon -
szeva000
addikt
válasz moha21 #24681 üzenetére
ez így is van
ezért mondom,hogy ha egy 214 fokos kimegy az már fölöttébb gyanús....Hidd el,az a legegyszerűbb,ha baraksz egy másikat,max. buktázol 200ft-ot...ha ismét kimegy pár főzés után,nem kell tovább agyalni,szabályzó halott.Lehet ki is kapcsol még csak kissé sokára. -
szeva000
addikt
válasz moha21 #24673 üzenetére
a szabályzó fene tudja hány fokos,de azt meg tudom mondani,hogy a szarvasi kávéfőzőkben a hőbizti is 169-173-fokos,a szabályzó 150....
Az olajsütőkben szoktak 210-240fok körüli hőbiztik lenni.
teafőzőt már alapból kidobatom,nem éri meg szétszedni sem,de oda is sokallok alapból 214fokos biztit.
Ha ebben kiment a 214fokos az azért gyanús,de lehet csak elfáradt.Én kicserélném és jópár próba...ha kiment,akkor annyi a szabályzónak is.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz moha21 #24670 üzenetére
meg ne próbáld rövidzárni....én láttam már vasalót így elolvadni és házat kigyújtani....azután hiába mondod,hogy te figyelmeztetted a gazdit.....ér neked ennyit???
vegyél bele egy hőbiztit,1-200ft...ha az is kimegy,akkor a szabályzó is rossz,nem kapcsol hamarabb.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Batman2 #24156 üzenetére
persze,nem öl meg...csak kérdéses meddig él még a disznó ...Nekem jópár ilyen ketyerét joztak már javítani...láttam szépen és jól megcsináltat és volt amit elküldtem ránézésre,hogy hozzá sem nyúlok.
A sokkolónak ehhez semmi köze...nah attól elkábulsz,de ez meg is öl gyorsan.Természetesen függ kinek milyen a szervezete,ellenállása....Itt 60-100V közötti feszről beszélünk,nem többezer volt és 1-2mA-ről.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #24105 üzenetére
az egyikben általában a méréshatár 200mA..a 20A pedig adja magát..de nem értem minek két külön foglalat ennek
Méréshatár váltásnál meg egyértelmű.Bár a 200mA-es rész 5X20-as biztivel védve szokott lenni[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #24094 üzenetére
eléggé el vagy maradva
ennek volt az elődje....én csak walkman-nek hívtam,mert úgy nézett ki és rá kellett szorítani a fejére a disznónak
Működnek ezek rendesen,nincs ezzel baj...csak vigyázni kell.Amúgy 60-80V körül mennek.De láttam már 100V felettit is.
Ha jártál volna már vágóhídon láttad volna a nagyüzemi kínzást...ott is így ölték őket csak automata módon....
ez sokkal jobb,mint a kés...mondjuk szúrni is kell azonnal,mert másképp megalvad a vér....azonnal megfekszik tőle amúgy.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
dehogy működik úgy(vagy csak én nem értettem az írásod )...először is a tekercseket kösd át deltába.Így maradni fog 3 véged.Kettőre rákötöd a ~230V-ot éa valamelyikre a kettő közül a kondi egyik végét...a harmadik végen a kondi másik vezetéke megy.
550W-ra nagy lesz az 50-es üzemi kondi...kb 20uF körül próbáld...
va[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz moha21 #23795 üzenetére
háát igen,komolyabb gépekkel lehet...csakhááát nehéz találni sajna.Nálunk a cégnél gyakorlatilag froniusok vannak 90%ban,a többi ergus....igazából mindkettő nagyon jó gép,de nem is a 100k-s kategóriák...
De ha az anyag korrodált,halott ügy az awi...bármivel is küzd az ember.
Van egy gyerek nálunk,aki a sörösdobozt összevarrja símán...nah....ott kezdődik a tudás....
kell hozzá pár év és főleg érzék....Én sem szeretek még 1mm-es lemezzel sem küzdeni...pedig mosógépnél én is csínáltam már símán ívvel....jó is lett,de az idegrendszerem tönkrement,mire kész lettem[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz moha21 #23770 üzenetére
Csináltál már AWI-t?Akkor nem hiszem,hogy ajánlanál ilyet
Az a hegesztési mód az,ami nagyon nem díjazza a korrodált anyagokat...vagy teljesen fémtiszta legyen...vagy inkább semmi...ezért is használjuk rozsdamentesekre főleg.
Ilyen karosszériás munkára a fogyóelektródás a legjobb.Természetesen awi is megoldható,de sokkal nehézkesebb a szennyezettség miatt.Én is raktam be már mosógép üstöt,pár tized mm-es fallal awi-vel,de nagyon nyűgös még tiszta anyaggal is....nemhogy egy rozsdafészekkel
azután kezdődik a másik gond...ha az awi hegesztő karcsú tudású azonnal szétégetsz egy 0.5mm-es lemezt.egy fogyóelektródással könnyebben megoldható ez is.
Drága awi készülékeknél természetesen rendelkezésre állnak időzítések,gáz utánáramlási idők...stb,de ez a komolyabb kategória.Fogyóelektródásoknál szinte természetes az ívpont hegesztés,szakaszos hegesztés....azután már ki lehet tölteni jobban a hézagot.
Persze gyakorlat kérdése minden.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz sörösló #23687 üzenetére
A mérnöknevelés...az a siralmas.....
Én ebbe fáradok bele naponta...idiótákkal hadakozva,bizonygatva,hogy megint többszázezres mínusz lesz ebből
De már nem érdekel...megcsinálom és letojom....tudom,hogy sz*r,de ezek megmagyarázzák,hogy úgy is jó az
Múltkor....delta/csillag 230/400V-os motort berajzolta a barom deltába kötve 3X400V-ra...berohanok...megint mi ez az ótvar baromság?????Elmagyarázza,hogy tudod...a tekercsek így,meg úgy állnak...(15évig motort tekertem...) és így deltába kötve sokkal erősebb lesz a motor 3X400V-on
Én csak annyit mondtam neki,hogy igazad van....úgy 10mp-ig és aztán füstöl
A nagy mérnök meg nézett rám,mint a birka,hogy miért...én meg otthagytam...
ááá.de ez a kisebb probléma...
gyakorlatilag egyedül szoktam megtervezni a vezérléseket,és megépíteni is...azokkal nem is szokott gond lenni.
A legjobb ezután,hogy a semmirevaló fizetésemért azután megkérnek,hogy csak csináljam már meg a rajzot és majd azt megcsinálják...elraknak baszott nagy lóvékat,nekem meg egyszer adtak egy ilyen tervért+a vezérlés megépítéséért kemény bruttó 10k jutalmat.
Egyszerűen azt hiszik,hogy egy mérnök az isten,közben a 80%-át földhöz vagdosnám .[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #23573 üzenetére
nem kell ott nézegetni..venni kell komolyabbat.5-600V 30A-est kb 1000ft és nem lesz vele bajod.Én graetz hidat nem szoktam határon járatni...tudnak elég keményen melegedni.
-
-
szeva000
addikt
válasz pc-user #23363 üzenetére
Akkor tehát...hátulja levesz,oldalraborítod és van alól(vagy hátul...2megoldás volt) egy termisztorral és vészkörrel egybeépített gomba.Nagy eséllyel az oldott ki.
2lábon ellenállást tudsz mérni, 2 lábnak pedig át kell engedni,mert az a biztonsági kör és az van a betéttel sorba kötve.Ha szakadást mérsz,egyértelműen az a rossz.Igazából,ha ügyesebb vagy,leveszed a külső borítást és vissza tudod ugrasztani,mert mechanikus kioldású.
Természetesen a termisztor rész is lehet rossz és a fűtőbetét is.
Majd mérd meg a betétet is mindenféleképpen.
A termisztor értékére is kíváncsi lennék.
első körben ennyi...azután jön az elektronika
Ha kell rajz a gépről van...csakháát azzal nem mész messzire,mert igen trükkös hibák tudnak szívatni...mint pl. szénkefepor...stb...[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz pc-user #23318 üzenetére
jah,én kb 15-20éve kezdtem ...igaz mostanában leálltam velük,inkább a villany és plc marad.Nem nagyon éri meg velük kínlódni,mint a villanymotortekercseléssel sem.
de ez így nagyon kevés infó...
Milyen gép???elektronikus prg. kapcsoló vagy mechanikus e....
Talán ha dobnál egy pontos típust még tudok is segíteni...de így....
Azért ne várj csodát,ezek a gépek nem igazán javíthatóak telefonon keresztül[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz FireKeeper #23242 üzenetére
akkor másfelé nézegess....háztartási gépek.....igaz nem ártana a mérete,mert így képről megtévesztő.....de sok ilyen lomot dobtam ki,amiben ilyen gombok voltak...pl..mikró
-
szeva000
addikt
válasz pumatom #23001 üzenetére
itt szinte bizta rá,de a lényeg a kapcsolási áram...ha nagyon nagy,akkor mindenféleképpen át kell hidalni relével......
De gyere el hozzánk a céghez melózni és meglátod,milyen az,mikor csak relékből-időrelékből kell terveznem egy gépet,mert nem engednek csak S7-300-as plc-t is a legolcsóbb megoldásnak ....[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #22664 üzenetére
csinálhat,de terhelheti valami rossz alkatrész is a tápot.
-
szeva000
addikt
válasz Lompos48 #22507 üzenetére
Ez így is van természetesen,de ne nézz már egy házat egy 3fázisú fogyasztóhoz...egy házban az életben nem lesz szimmetrikus terhelés.(volt olyan ház,ajol bent volt 3fázis és abból egy fázis volt szétosztva ,a másik kettőből egy vég meg a csengő volt)
Megcsináltam már nagyon sok házat,nagyrésze a nulla vezető égése,melegedése miatt lett felújítva.A másik gond,ha spórolunk a nullavezetővel,meg fog égni a kötés.(a mai vezetékösszekötők 20A-es terhelésnél már szét fognak égni hosszútávon).De aki spórolni akar..tegye...nem erőszak ez[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz kjani18 #22449 üzenetére
óvatosság és fűrészlap vagy tapétavágóval az összeragasztás mentén szétvágod.
Ha meg valami pattintós megoldás,akkor majd enged...én volt mikor műgyantával azután egyszerűen kiöntöttem...egyszer javítható lett
De vágásnál nagyon vigyázni,mert szétvághatsz mindent,ha nagyon közel van a panel -
szeva000
addikt
kérdés mekkora áramot akarsz a stableren keresztül hajtani.
Egy 7805 pl 1A-t visz,de már arra is kell hűtés...vagy van a kisebb változata 78L05,ami 100mA-t bír el.az utolsó két számjegy jelzi a stabilizált feszt.Ennek a bemenetére kb jó is az a 10V DC feszültség.
De ez talán a legegyszerűbb....lehet variálni nármivel,szabályozhatóra csinálni....stb.jaa,most nézem..a trafó szekunderét szabályozod???Az úgy nemynyerő ezekre...sztem érdemes lenne egy külön táp akkor és azt stabilizálni vagy ha lehet erről leszedni fix feszt.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz MasterMark #22189 üzenetére
nah azért...jó lesz a 6.3-as bizti...és tényleg valami foglalatot vegyél hozzá,ahogy Lompos48 említete.
-
szeva000
addikt
válasz MasterMark #22182 üzenetére
az mA-t jelent...az karcsú lesz oda...valami normálisabb multi kellene ami A-t is mér
-
szeva000
addikt
válasz MasterMark #22179 üzenetére
megméred full hangerőn az akkuból felvett áramerősséget és egy lépcsővel nagyobbat...ha pl.4A...akkor egy 6.3A-es 5X20-as megteszi
-
szeva000
addikt
válasz Oliverda #22164 üzenetére
jah..én még rádióra emlékszem..a sok bor
sztem emeld meg az a bizta.nem lesz gond belőle..kb 1nF.Itt ha jól emlékszem,neked a táppal volt a gondod...az meg nem fogja megkérdezni,hogy miért
egyébként tényleg nem bizta,hogy kell,de némelyik tv ki tud akadni ha táp szalad a bemenetre,mivel nincs leválasztás.
Bakker..nálam fejerősítő az antennában(30dB)...még bent a padláson mégegy erőlködő és így sincs néha jel )...szentesről még így is 50%,pedig 50-60km-re lakok...szegedről 100%,de néha itt is elmegy[ Szerkesztve ]
-
-
szeva000
addikt
válasz PH-User #22157 üzenetére
tapasztalatból mondom,hogy 90%-ban végfok gond is lesz....de ne legyen igazam
ezeknél igen sok így halt be.(igazából meg sem néztem most a rajzot...de tudom,anno szoptam én is vele és a vége ez lett )
Abban meg végképp igazad van,hogy a védelem a nullához közelít ...pontosabban az a lényeg,hogy ne is legyen javítható...ezért is szoktak a trafókba rakni hőbiztiket..ha kimegy szakad és dobd ki egy 150ft-os lom miatt...Ugyebár,ha normálisan lenne méretezve,akkor a melegedés csakis zárlat miatt létezne amit egy biztivel meg lehetne oldani a táp ágán...de azt 50ft-ból kicserélnéd és nem vennél újat[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz sketchifun #22101 üzenetére
akkor álmodj még nagyokat...
-
szeva000
addikt
válasz sketchifun #22099 üzenetére
pedig jobban jársz,ha veszel hozzá egyet....
-
szeva000
addikt
válasz Dexter1024 #22049 üzenetére
Én is úgy látom,hogy el kell kezdeni valami helyettesítőt keresni,mert sehol nem találni....
-
szeva000
addikt
ááá,ebben jóval több lesz sztem 8legalább.
Én még melléraktam a 12-nek +2-őt ,mert úgy tudtam megoldani.
egyébként egy 20"-osnál már érdemes elagyalni egy led szalagos megoldáson...inverter kidob beszalagoz,tápot stabilizálni neki pl egy KA78R12-es stabbal...a fényerőt nem fogod tudni állítani,de általában nem is gond ez.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
pl ilyen problémák lesznek ilyenből...mert ugyebár az inverter tiltását meg lehet mókolni
áá ha bontott törött kijelzőst nem tudsz szerezni,akkor felejtős az egész.
Én pl ezt a tv-t teljesen átalakítottam,újracsöveztem,Toshibából lett egy samsung...jah...az inverter meg egy LG
Pár csövem van itthon,(most meg nem mondom5-6-8db) 32"-os tv-hez[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21751 üzenetére
2-300ft
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21559 üzenetére
Hááát nem ajánlom a toroidot.A leválasztó trafó lényege még a szigetelésben is rejlik...Ugyebár ezeknél nem árt,ha elválasztott külön csévetest van...Ha menetzárlatod lesz a sorszigetelés símán át tud égni,de egy külön csévetestet átégetni már komoly füst kialakításával lehet
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21441 üzenetére
símán kint szoktak 240-260V-ok szaladgálni néhol,ha közel a trafó.
Valószínű,jó lesz az neked -
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21435 üzenetére
no,ez nem aszinkron,ez valamilyen DC motor ránézésre....demegy az mással is tuti
Az aszinkron motornál csak az állórész van tekercselve és a különböző veszteségek miatt(réz,vas,súrlódás) nem képes a szinkron fordulatra .Ennek a jelenségnek a neve:slip.
Gyakorlatban ez minimális,de mégis valós.Ezért írnak a motorokra pl:2900 1/min vagy 1440 1/min fordulatot és nem a szinkronfordulatot.
A fordulat szintén a tekercselésen múlik.(attól függ hány púlust alakítunk ki) -
szeva000
addikt
Egy kis OFF
A múltkor megkeresett 2rendőr barátom,hogy kellene nekik villanypásztor az apjáéknak....oké,mondom megcsinálom a jövő héten.Kész lett....(én tisztában voltam a képességeivel)
MIkor elvitték,megkérdezték,hogy bizta üt???ááá,mondtam nekik,hogy ne próbálják ki
Erre föl eltelik 1óra....
2rendőr ész mit is csinált azonnal???
Telefonban ordítanak...áááá ez rohadt nagyot üt...(megállapítottam,hogy igaz a mondás....mindenki rendőrnek születik..... ) -
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21422 üzenetére
kérdés,hogy milyen motorra akarod...Ha univerzálisra,akkor megy a dolog,de azinkront megölöd vele.Oda nem való a fázishasogatós megoldás.
Ilyet pár száz ft-ból tudsz csinálni[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21414 üzenetére
nem igazán...először....gerjesztésed nem lesz,elkezded melegíteni a tekercseket.
-
szeva000
addikt
válasz Lompos48 #21415 üzenetére
azért egy fázisú aszinkron motornál ezek a szabályzók a sz*rral egyenlők.Kíváncsi lennék,hogy egy nagyobb terhelésű motort hogyan vezérel le....főleg egy üzemi/indítókondenzátoros motort.....még nem is beszéltem a fellépő terhelés miatti áramingadozásról,ami 1fázisú motornál bőven túl tudja haladni a motor névleges áramfelvételét....ééés még ott az indítás(indítóáram),ami 2-3-4X áramfelvétel terheléstől függően.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #21412 üzenetére
NEM...vagyis,ha füstgenerátort akarsz belőle,akkor lehet fázishasítással is
Az 1fázisú motort még frekiváltóval sem lehet.
Azok a motorok nagy része a teljesítményveszteség miatt 230/400V(delta/csillag) és deltában vannak meghajtva 3X230V-ról vagy néha kevesebbről....ebbe most nem megyek bele.(gyakorlatilag 1X230V-ról alakítják a frekiváltóval elő)[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz kjani18 #21314 üzenetére
ugyan...tavaly én egy fél éve vezetékelt házat csináltam újra
elindult feketével a fázis...eddig rendben is volt...a másik dobozban már kék lett belőle,a harmadiknál meg Z/S
A csövekben összetoldta a barom az MCU vezetéket...Én fel is adtam a hibakeresést pár nap múlva,közöltem a gazdával,hogy olcsóbb lesz újra,mint itt szopjak heteket és akkor is ez lesz.
Node a tanulópénzt megfizette..ilyenkor én is megkérem rendesen,hogy tanuljonak belőle -
szeva000
addikt
válasz MasterMark #21312 üzenetére
nah ez a rajz nekem egy X-akta
Jóó.én nem is így gondolkodok szakemberként
Olyan meg nincs,hogy ott tudom mi....max. annak látni...az nem is bizta,hogy az....főleg az árammnál -
szeva000
addikt
válasz MasterMark #21306 üzenetére
és tood mi az a nullbontó??
Ha másképp nem megy,akkor is egyszerűbb az óránál szétbontani és így megnézni...
De még mindig vannak olyan mókolmányok,hogy menet közben a nullából alakítanak ki védőföldet.(egyszerűen 2szál nullavezetővel..ami életveszélyes egy nullaszakadásnál)[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz MasterMark #21288 üzenetére
nem MM falkábel az????Ha leveszed a külső szigetelést,ott lesz alatta az érszigetelés ami már színes.
-
szeva000
addikt
válasz MasterMark #21267 üzenetére
csoki
azért a probléma egy hálózatnál nem ilyen egyszerű soha
Én leterhelném végpont körül,akkor mérnék.Símán lehet kötéshibád bárhol vagy esetleg nullaszakadás.Ha 3fázisod van,azzal nem árt vigyázni,mert igen komoly kárt tud okozni,ha a betápnál van érintkezési hibád.
Ezért először valami végpontot,aztán a fogy.mérő alatti kötést kellene megnézni....azután kezdeni az összes kötésdobozt,ha nincs hiba ott.
A betáplálásnál sem mindegy,hogy földkábeles vagy légvezeték.Légvezetéknél a sodrony lesz a bemenő nullád,annak a kötése is szét szokott égni.Ahhoz a szolgáltatót kell kihívnod cseréltetni.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz DonThomasino #20754 üzenetére
az ÁVK figyeli a fázis és a nulla vezetéken folyó áramerősséget és ha a kettő nem azonos,akkor lép működésbe
-
szeva000
addikt
válasz Batman2 #19993 üzenetére
???most milyen védőgázas hegesztésről beszélsz?Mert qrvára nem mindegy.pl. argon...CO..A kettő ég és föld még hegesztéstechnikailag is...én pl.awi-t jól kezelem,de co-val nem tudok hegeszteni.AWI-nál kötelezően kell a tiszta felület és anyagminőség,nomeg egymás anyagával símán összehúzható.CO-nál ez lehetetlen.
-
szeva000
addikt
válasz Batman2 #19900 üzenetére
"viszont a szivattyú maga fixen van telepítve az aknában, hozzárögzítve a földből feljövő vas szívószárhoz, ami olyan 6m körül van, tehát megvan a földelésen, csak nem a konnektoron, hanem a szívószáron keresztül !"
és hol a kötelező nullázás (PE+N) előtte???...mert ugyebár azzal kezdünk egy hálózat kiépítésénél alapból....
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest