Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• herion

tag

válasz Donki Hóte #90310 üzenetére

Hosszabbítós módszert én is használtam párszor, volt amikor bejött. Csak ugye az a gond, hogy vannak olyan háztartások ahol nagyon elavult már a hálózat. Pár hete jártam így, hogy egy öreg mamánál csináltam volna egy kaput, és az ősrégi talán még tyúkbélen üzemelő hálózat miatt a szolgáltató egy B-s megszakítót tett be a mérőóra alá valamikor 30 éve. Az meg ugye kb. olyan, hogy elég csak ránézni a 230-as flexre és már le is old :DDD

Btw van szikramentes 0,9kW-os gépem, amivel 50mm átmérőjű anyagig jó vagyok. Ritkán kell vastagabbat vágnom, még ritkábban meg a helyszínen a gyorsdarabolóval, ahol lutri hogy bírja a megszakító vagy sem. Szóval tök jó, hogy van ilyen pénztárcakímélő cucc a lágyindításra.
    Felbuzdulásból mindjárt kettőt rendeltem. Mert van egy 2,8kW-os asztali körfűrész, amit bár otthon használok és itt nincs vele gond. De akkora slunggal indul, hogy még a föld is beleremeg. Szegény macsek múltkor fél napra eltűnt mikor bekapcsoltam az udvaron a gépet, úgy megijedt :D

Who Let The Dogs Out?

Új hozzászólás Aktív témák