- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Diablo18 #24221 üzenetére
Egyáltalán nem vagy nevetséges, pusztán (szerintem) az háborította fel a többieket, hogy még annyi tiszteletet se mutattál feléjük, hogy rendesen megfogalmazd, majd nagyjából helyesen leírd, amit gondoltál. Feltételezem, hogy amikor írtad, a böngésződben végig piros, recés csík volt a szöveg alatt. Na az jelenti azt, hogy elírtál valamit. Erre esetleg figyelhetnél a jövőben, mert ilyen hozzászólásokat senki sem szeret olvasni. Plusz az összképet is rontja.
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #25663 üzenetére
Nem is volt sárkány, tök csendben tűrte, hogy hangoskodtuk
-
Toobee
veterán
válasz dobost #26822 üzenetére
Semmi baja nem lesz. Olvasd el ezt! Jamoról majd ír más, de semmi jóra ne számíts.
-
Toobee
veterán
Rotel RB-970BX MKII erről valakinek valami infoja, tapasztalata. Jobb minőséget tudnék kicsikarni belőle (zenére), mint a mostani végfokomból?
-
Toobee
veterán
válasz djsensore #27119 üzenetére
Pár napja volt szó diy állványról. Olvass vissza! Az enyém ilyen lett.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz #71562240 #27427 üzenetére
Kicsit megkönnyítem a dolgot. HM topicban már érdeklődött. BBéci szólt is neki, hogy kicsit komolyabb frontokat kíván az erősítője.
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #28318 üzenetére
Gothamből is több darab is készült már, sőt valaki ajánlotta is nekem.
-
Toobee
veterán
Rotel RHB-10-et esetleg hallott már valaki?
-
Toobee
veterán
válasz blattida #35957 üzenetére
Focal mellé kellene valami, ami hozzá méltó. A mostani még a házimozi rendszer maradéka. Egyébként sztereóra sem rossz, fõleg mióta Zoli kezelésbe vette. Maga a karakter nagyon tetszik, ezért szívesen maradnék Rotel vonalon. A másik opció, egy Emotiva XPA-2. Hasonló árban lennének, igaz az egyik vacsi új, a másik meg '91-96-ig között születhetett.
-
Toobee
veterán
válasz blattida #36004 üzenetére
Igen, arra. Jártál már nála, vettem tőle légpárnás alátéteket. Akkor megcsodáltam, impozáns jószág. Holnap azért meghallgatom ezt a Rotelt, mert beleszerettem, de lehet, hogy kivárok vele. Béla kicsit beijesztett, hogy majd jól felrakja őket eBay-re és félek, hogy lemaradok róla. Ha komolyabb cucc a Classé, akkor nem szeretnék a magam ellensége lenni, nem ragaszkodom a Rotel márkához. Egyébként egy Emotiva XDA-1 lesz a dac és előfok.
-
Toobee
veterán
Meghallgattam ma a Rotel RHB-10-et. Nagyon tetszett, valószínûleg ezt választom. A Classé 50e Ft-tal drágább, azt inkább kábelre költöm.
-
Toobee
veterán
válasz ozzy711 #36067 üzenetére
Sajnos nem. Számomra ismeretlen dolgokkal. Fél millió körüli Cav dobozokkal, Béla saját Jungson cd lejátszójával, meg az általa hirdetett Jungson elõfokkal. Szerintem nálam jobban fog szólni. Mélyben nem volt jó az a Cav. Kicsit püffögött, bár nem volt tüskén, csak le volt rakva a földre. Kábelek is olcsó kategóriából voltak, plusz a Rotelben 10 óra van, tehát be kellene járatni.
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #36071 üzenetére
Még nem vettem meg. Egyelõre úgy egyeztünk meg, hogy lefoglalózom, mert mennének ebayre.
-
Toobee
veterán
válasz blattida #36075 üzenetére
Béla vett 3 db-ot '96-ban, hogy majd jól épít egy mozis szettet belõle. Azokat a K2-es Focalokat szánta mellé, amik még erõsítõre se voltak kötve ('96 óta!). Egyébként a mostani Rotelem is '97-es. Tavaly átnézettem, nem kellett benne semmit cserélni. A szellõzõn benéztem, vagy masszív porcicák, vagy pókháló volt benne. Nagyon szép állapotban van, és még be sincs járatva. Neten 500-1000 órákat olvastam, mint bejáratási idõ.
-
Toobee
veterán
Már emlékszem, hogy egy évvel ezelõtt, miért fejeztem be, a topik olvasását. Elveszik a lényegi információ, a sok baromság között.
-
Toobee
veterán
Denon DCD-900-at érdemes lehet megvásárolni? PC-s lejátszást preferálom, de kontroll koax kimenetnek egész érdekes lehet. 480 $-os listaárat találtam. Electra 920, Rotel RHB-10 mellé lenne.
-
Toobee
veterán
válasz ozzy711 #36552 üzenetére
Egy Pointe hirdetésbõl:
"Hogy mire jó a leválasztó trafó?
A leválasztótrafó sokak számára nélkülözhetetlen kiegészítő. Érdemes egy próbát tenni, és fennmaradni egy kis éjszakai zenehallgatásra. Ha éjfél után szebben szól a zene, akkor lehet, hogy egy ilyen jelkondícionálóra van szükségünk.
A konnektorból kijövő áram minősége ugyanis időben és térben is változik.
Nappal általában elég vacak az áram, késő délután és kora este egyenesen iszonyúan vacak, este 10 után kezd javulni, és éjfél után már egészen jó, kb hajnali ötig, amikor újra indul az élet a városbanVannak olyan helyek, ahol különösen pocsék az áram, például ahol sok a kis felhasználó (mondjuk egy lakótelepen), vagy éppen nagy felhasználók működnek (ipartelepekhez közel).
Ha valaki a késő délutáni, kora esti órákban szeret(ne) zenét hallgatni egy olyan helyen, ahol eleve zajos az elektromos hálózat, annak a egy jó leválasztótrafó úgyszólván nélkülözhetetlen. A szerencsés helyen lakó, éjszakai zenét hallgató audiofil kevesebb javulást fog hallani."
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #36897 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy a magas hangok csillapítva lesznek, de 300-500 Hz alatt nem csinál semmit. Azok a frekvenciák ugyanúgy "pattogni" fognak.
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #36900 üzenetére
Én nem mértem semmit. Lehet, hogy ettől eltér ez az érték, de nagyjából ez a lényege. Nem vagyok tisztában a fogalmakkal, lehet, hogy a dinamika nélküliséget -ha hallanám-, döglöttségnek nevezném.
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #36904 üzenetére
Engem nem bántottál meg. Csak tájékozódni próbálok, illetve tisztázni a fogalmakat.
-
Toobee
veterán
válasz andorra #37138 üzenetére
Konkrétan egy 6001-es Marantz-cal szemezgettem annak idején, mikor elromlott a Sony DB840-es erõsítõm. Már ezen is hozott egy MKIII-as, de végül nem ezt vettem. Egy Rotel RB-956AX végfok és RSP-976 párost választottam. Mondanom se kell, hogy ezen is hozott, bár nem olyan sokat, mint az elõbb említett erõsítõn. Aztán szerettem volna dac-ot cserélni. Sikerült kipróbálni egy Emotiva XDA-1-et. Ez megint legalább egy kategória ugrás volt. Denon 2308 + Lupus páros is kategóriányi ugrás, Nebuló Yamaháján is sokat hozott, ennek most nem tudom a típusát. Aztán itt van Tamoo is, az Õ véleményét is olvashattad.
Szerk.: koax + Dune Duo. Emotiva UMC-1 vs. XDA-1 is volt. Ott mentünk Duoról HDMI vs koax, koax vs koax, illetve ugyanez a felállás, csak HTPC forrással.
Remélem, hogy sikerült kielégíteni a kíváncsiságodat!
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Ha már így benne vagyunk a legendákban! Balanescu Quartetre nem akar jönni valaki?
-
Toobee
veterán
válasz nebulo5 #37832 üzenetére
Örülök, hogy tetszett! Köszönöm a pörgettyût, este meghallgatom!
Amit hallottam tegnap, az kifejezetten tetszett! Kellemes volt, amit te is említettél, az óriási és pontos színpadkép. Bárcsak nálam is ilyen lenne...A Lupusszal nem hallgattuk meg azt a zenét, aminek most nem jut eszembe a címe, de igen mélyre lementek vele a dobozok. Teljesen betöltötte a szobát, de mégis pontos volt. Száz szónak is egy a vége: nagyon passzolt a rendszeredbe!
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz ozzy711 #37839 üzenetére
Jól látod. A hosszabbik falon vagyok jelenleg (3,6*6,6 m a szoba), így nagyon kis helyen kell kuporogniuk. A bútorok nagyobbik része már itthon van, de egy két akusztikai panel hiányzik még. Majd, ha itt lesznek azok is, akkor átforgok. Nem sietek sehova, lesz ez még jobb is. Legalábbis nagyon remélem.
-
Toobee
veterán
válasz ozzy711 #37858 üzenetére
Azon vagyok, csak az asztalosom nem a gyorsaságáról híres, de legalább szépeket csinál. Remélem, hogy hétvégén megkapom az habszivacsokhoz tervezett állványokat és mehet az átforgás. Még a plafonra szeretnék egy piramis szivacsot, az már megvan, csak keret kellene neki. A fal, amin rajta lesznek a cuccok, az végig üveges. Oda is szereznem kell vastag függönyt.
Ebben lesznek a készülékek. Fodesz csinált alá spéci lábakat, remélem egy belépő hifis állvány szintjét hozni fogja. Ebbe is beköltözhetnék már, csak a mostani, 50 centis analóg kábeleim túl rövidek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest