- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
Eugene Roe #92215 üzenetére
Az acél, műanyag, üveg kilója igen olcsó, mégis elég sokba kerül egy alap új autó is.
Értéknek én azt tekintem a hifiben, ami hoz hangminőségbeli javulást, ami nyilván szubjektív, főleg annak mértéke, milyensége és ár aránya. Nyilván legtöbb rendszerbe nincs értelme ilyen drága kábelt venni, főleg nem újonnan. Viszont ha megtudsz venni egy ilyen drága ezüst kábelt valakitől használtan jó áron, nem tetszene, el tudod adni ugyanazon az áron, akár még drágábban (európai használt piacon), tehát a minőségibb drága kábelnek van hosszabb távú pénzbeli értéke is. Én a legtöbb pénzt pont az olcsó kábeleken buktam, mivel azokat jobbára újonnan vettem normál áron kíváncsiságból tesztelni, és hát sok kicsi sokra megy. Az éppen nem felkapott "olcsó" mikrofon vagy hangszóró kábeleket nehéz eladni, illetve lusta is vagyok ezekkel bajlódni, főleg az olyan vevők miatt akik a 2500Ft-os kábelt sem tudják kifizetni, csak két hét múlva amikor jön a fizu, de addig rakjam félre, meg csomagoljam be szépen, illetve bombáznak vagy 20 üzenettel.
A "drága" kábeleimet mind vagy újonnan kifutó akciókkal féláron, harmadáron, vagy használtan szintén erősen normál ár alatt vettem, ezekkel még pénzt nem buktam, csak nyilván azt ami benne áll a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest