Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Orgi #67507 üzenetére

    Szia. Kezdetnek tisztítsd meg a lézerfejet, valószínűleg segíteni fog a beolvasás pontosságán.
    Számomra sok az ismeretlen elem a rendszeredben, így nem tudom melyik lehet a leggyengébb, ami leginkább visszafogja a produkciót. Nem rossz ötlet a CD lejátszó cseréjével kezdeni, vagy akár átállni PC alapú zenélésre egy DAC-al.

    (#67512) dgyuri0123: Én is írtam, hogy nem mindenhol jönnek ki a különbségek.

    (#67516) Haja: Szia. Igazából első és alsó reflexes hangdobozoknak is kell hely, azokat sem lehet akárhová betenni, ahová éppen elférnek, mert nem fognak jól szólni, a normális térleképezéstől is valószínűleg le kell mondanod.
    Ha tetszett a Klipsch 160, akkor egy próbát megérne otthon is, ez sem nehezebben elhelyezhető, mint a többi, amiket felsoroltál. Illetve azok közül mindegyik másképp szól, tehát az lenne az igazi, ha mindet kipróbálnád. Bár elhelyezésre ezek sem igénytelenek, de egy próbát mindenképp megérnek, főleg a mostani áruk miatt: Canton Chrono 502.2, Focal Chorus B8 VW.
    Erősítők között azok, amelyek hálózati lejátszósok vagy rádiósak általában gyengébb hangminőségűek, mint a hasonló árú sima integrált erősítők. Szerintem próbálj ki te is egy új Hivox amp4me vagy amp4you erősítőt, DAC-ot vehetsz külön is.
    Használt piacon is érdemes szétnézni.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák