Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz liszi70 #108984 üzenetére

    Nekem egyébként a legkisebb esélyű tapasztalatom egy HDMI teszten volt, az illető a 8. kört is sikeresen betippelte, a 9.-nél bukott először. Azóta senkit nem láttam eddig (1:256 esély) jutni, de ez azt jelenti, hogy ha már 4 ember végez annyi vaktesztet, mint én, akkor egyikük biztosan látott véletlen 10/10-et. Ezért csinálom a 14/14-et, az még fair módon esélytelen, nem kell egész nap előtte ülni.

    #108986 hárásó: Sajnos vannak igénytelen feltöltők, akik nem így teszik fel a zenét, akkor nyilván nem lesz jó. Az új felvételek és a forgalmazói feltöltések (keresés után írd be, hogy "to YouTube by", kell az idézőjel is) már általában ilyenek.

    #108985 Dorian: Én egyet se tudnék, de csináltam már bor-roulettet, ahol a házigazda elmondta, hogyan lehet "csalni", és általában szemre ment, ugyanis az ízlelésünk még a hallásunknál is megbízhatatlanabb. Azt is elmesélte, hogy a nagy borkritikusok végeztek rendre utolsó helyen a játékában, ez a hifiben is ismerős jelenség. Nem létezik kimagasló hallás, ezért működnek ilyen jól a tömörítések. Tudjuk, teszteltük, hogy mit nem éreznek még a legjobb fülű emberek sem, csak vannak, akik ezt nem képesek elfogadni.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák