- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
válasz
faölelgető #2411 üzenetére
sajnos tapasztalatból mondom hogy rosszak ezek a HDMI kábelek.
-
showtekk
csendes tag
válasz
faölelgető #2411 üzenetére
Szia! Eddigi tapasztalataim alapján (20méteres HDMI kábelre volt szükségem 144hz 4K HDR mellett, 4070Ti TCLC805 összekötésére) teljesen lutri, hogy milyen kábelt fogsz ki. Az általatok emlitett alzás "gagyibb" HDMI kábel nálam pl tökéletesen működik az emlitett beállitások mellett, viszont ilyen "pár másodpercre elmegy a kép majd visszajön azonnal" problémát nekem is okozott. Rengeteg fórumot átböngészve volt pár dolog ami nekem segitett és szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele.
1. DDU-val teljes driver újratelepités a videókártyánál
2. CRU (Custom Resolution Utility) letöltése és a TV-nél a HDMI bandwitdhet ha leveszed 40gbps-re 48 helyett az is megoldhatja a problémát. (Anno nekem ez segitett és a 40gpbs még elég bandwidth 120/144hz HDR 4K tartalmakhoz is)
Emellett alzáról érdemes lehet akár több kábelt is berendelni (ugyis visszalehet küldeni 30napig és nem bukod meg a szallitasi koltseget sem) és DDU ujratelepites utan letesztelni oket, nekem is kellett 3 mire eljutottam oda, hogy stabilan megfeleloen mukodott 20meteren a rendszer.
Ha sehogysem sikerül a dolog akkor pedig érdemes lehet külföldről rendelni ilyet:
Ruipro HDMI Cables – Unmatched Quality for Ultimate A/V Experience — RUIPRO
Ezek ahogy utánaolvastam tényleg működnek minden kétséget kizáróan még nagyobb távolságon is mint 20méter, szóval 10nél bizonyosan, igaz ezek ára kicsit magasabb de ha esetleg nekem is elromlik valami miatt a mostani tuti ezt fogom megvenni és többet nem fogok vele szórakozni, 1x legyen meg és működjön végre kérdés nélkül.
Ezenfelül még a DELOCK márkára esküsznek sokan, 10méteren itthon is lehet kapni talán Iponnál is, azzal még érdemes lehet egy próbát tenni ha más nem válik be mert talán a megbizhatobbak közé tartozik.
Persze ezek csak én saját tippeim meg kutatásaim eredménye, nem biztos, hogy bármelyik is beválik de hátha!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Kuponkunyeráló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest