Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazinho1984
friss újonc
Ujra telepítettem az appot a telefonra. Első indításkor meg kell adni a belepesi adatokat es el is imdul wifin keresztul.
Miután bezartam a programot második indításra már újra előjön a hiba, nem csatlakozik wifin. Az app adatainak törlese után megint be kell jelentkezni az első indításkor és sikeres is wifin kereaztül. Olyan mintha az app rossz wifi hálózati adatokat/beállításokat tárolna el és ezért nem csatlakozik csak az első indításnál. -
azbest
félisten
válasz
Lazinho1984 #4598 üzenetére
Android alatt a dns beállítást ellenőrizd a hálózatoknál. Újabban van lehetőség "privát dns" használatára, ami a szolgáltató és a routered által hirdetett címfeloldás helyett az ott megadottat használja. Ha reklámblokkoló vagy kétes biztonsági appot telepítettél, akkor azok is bele kavarhatnak a címfeloldásba.
Viszont, ha pont a netszolgáltató dns szerverével van baj, akkor megpróbálhatod, hogy itt a telefonon adod meg a google (8.8.8.8) vagy a cloudeflare (1.1.1.1) címét a feloldáshoz.
A másik tippen az ipv6 körüli kavar lenne. Némelyik netszolgáltatónál eléggé nyögvenyelős módon kezelik az ipv6-ot, ami bekavarhat az online szolgáltatásoknak. Ezt készüléktől függen macerás vagy lehetséges tiltani.
Megint más esetben a netszolgáltató és a tartalomszolgáltató között is lehet gond. Régebben a mindigtv go döglődött telekom netről, mert köztük közvetlen kapcsolat is van és valami rosszul volt beállítva. Más szolgáltatóktól viszont a bix központon át ment a forgalom, ahol hiba nélkül ment minden. Ilyen szituációban nagy mázli kell, hogy egy hozzáértőbb ügyfélszolgálatos egy hozzáértőbb technikussal felkarolja a panaszt. Ez sokszor nem sikerül. Somatom-mal tudnák mesélni kivételes sikerről a telenor adat roaming 4g problémákról németországban példaként
Esetleg az androidos appnál az alkalmazások részen kikeresve csinálj adatok törlését. A letörlés és újratelepítés nem biztos, hogy elég, mert manapság alapból be van kapcsolva, hogy törléskor mentse el felhőbe a beállításokat és újratelepítéskor töltse vissza. Ezért kell külön adatok törlése, hogy ez ne történjen meg.
(#4596) Somatom
Helyben is lehet sok oka. Akár a már említett bufferelési megoldás is. Ha ezt net instabilitással vagy szakadó wifivel kombináljuk máris kész a baj. Ha a wifi úgy van beállítva, hogy válasszon másik csatornát, ha ütközik a szomszéddal, az is folyton ide-oda pattog, ha minden csatornát használnak a szomszédok és időbe telik a váltás, amitől vagy teljesen ledöglik a lejátszás vagy ha a buffer még valamennyire kitart, gyengébb minőségre eshet.
Mobil telóval, wifi analyzer appal lehet ezt látni, hogy ugrál -e a wifi vagy gyenge-e a jel a lakás bizonyos részén, esetleg mindenki ugyanaszt a csatornát használja és egymást lassítják.A hbo esetén némelyik hibát több helyről is reklámblokkolók okozta zavarral hozták kapcsolatba. Ilyen lehet a routeren is, de a lejátszón is. Még akár a felhasználó tudta nélkül is. Nameg a netszolgáltatás kapcsán is lehet sok probléma, hogy az elején írtam.
-
Lazinho1984
friss újonc
Korabban számítógépen nem használtam a szolgáltatást, de most csekkoltam és gond nèlkül működik ugyanazzal a wifi kapcsolattal. Olyan mintha csak az androidos appoknak lenne baja a wifivel. De nem volt a napokban verziófrissités az appra szóval ez nekem rejtély. Ha a hibajelenseget megírom az ügyfélszolgàlatnak akkor 99% hogy azt kapom makd vissza hogy nalam szarakodik a wifi...
-
totron
addikt
válasz
Somatom #4596 üzenetére
Ez nem ennyire sarkos. Ha teszem azt, az HBO a timeout-okat szűkebbre fogta, tehát az adaptív stream neked kevesebbet cachel és pillanatra megreccsen a neted, minek kapcsán elkezd idegesítőn karikázni, akkor kinél van a gond? Technikailag nálad, de az HBO-val kell kontaktálni, hogy életszerűbb feltételeket biztosítson. Sokváltozós egyenlet és legtöbbször rendszerben gondolkodást kíván, nem 1 bűnös van.
Szerk.: pontosabban ha az alkalmazott cache mérete szűkebb timeout mellett már nem bizonyul elégségesnek.
-
totron
addikt
válasz
Lazinho1984 #4592 üzenetére
Boldogan választok egy filmet erre indításkor kiírja, hogy előbb aktiváljam az eszközt .
Van a hibajelenségeknek egy különösen gonosz archetípusa. Ez egy ilyen.Együttérzés.
-
azbest
félisten
válasz
Lazinho1984 #4592 üzenetére
mivel telefonról és miboxról is a normál interneteddel rossz, míg mobilnettel jó, így eléggé egyértelmű, hogy hol lehet a gond.
Lehet beállítottál valami reklámblokkolót vagy más okosságot a routereden, ami elrontja. Ha nem ilyesmi volt, akkor egyszerűen csak indítsd újra a routeredet, lehet azon akad be valami.
-
Lazinho1984
friss újonc
Sziasztok!
Nekem tegnap óta nem működik rendesen az hbo go.
Samsung Galaxy A70 (android 10-el). Több mint 3 hónapja használtam gond nélkül. Tegnap óta wifiről nem indul el az app, de mobilnetről igen. Ha belépés után visszaváltok wifire akkor már nincs gond de bosszantó. Ez miért lehet?
A szolgaltatást egy Mi box 2s-en is használom de ott meg az android rendszer frissult azota azon se megy. Nem ismeri fel az eszközt és wifin keresztül aktivalni se tudom. Mobil hotspot-on keresztül sikerült aktivalni és belép elindul az alkalmazás. Boldogan választok egy filmet erre indításkor kiírja, hogy előbb aktiváljam az eszközt . Van valakinek ötlete mi lehet a gond? -
HyP3b0y
senior tag
válasz
HyP3b0y #4584 üzenetére
Annyi még hozzátartozik, hogy az otthoni hálózatra csatlakozva se wifin, se kábelen nem indul az HBO Go. Amint telefonon egy wifi hotspotot hozok létre ami nem is a mobilnetet osztja meg hanem a korábban említett otthoni wifire csatlakozik (tehát simán bridge a telefon), akkor nincs gond.
Itt valami az HBO appjával nagyon el van szúrva, mert netflix és youtube simán megy...
-
totron
addikt
OS/böngésző újratelepítése új eszköz hozzárendelődésnek számít az accountban vagy elég, ha ugyanaz a böngészőverzió kerül vissza és ugyanannak fogja látni?
-
HyP3b0y
senior tag
Semmi sem segített, mindent mókoltam már. Majd gondoltam megosztom a mobilnetet a tv-vel és valamiért így beindult.
Ez azért érdekes, mert netflix és youtube simán ment az eredeti hálózaton, csak HBO Go nem.
Széthúztam a teljes otthoni hálómat és reseteltem mindent...és most működik. Halványlila gőzöm sincs mi volt ez az egész...Már épp az ügyfélszolgálatnak küldtem volna a levelet, hogy csináljanak valamit
Sajnálom hogy raboltam a helyet a topicban.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Mezga Aladár #4582 üzenetére
Helpcenter alapján indítgattam újra, cseréltem a netet wifire és kábelre vissza, raktam újra az appot. Most még egy factory resetet is csináltam és továbbra se működik.
-
HyP3b0y
senior tag
Sziasztok!
Van egy LG 55UH7707, webOS TV-m amin elkezdett rakoncátlankodni az HBO GO.
Szerdán nem indult el semmilyen sorozat, hagytam másnapig. Másnap sem, úgyhogy töröltem a TV-ről az alkalmazást és újraraktam. Bejelentkezés után továbbra sem ment.
Töröltem a eszközlistából, vártam 24 órát, újra hozzáadtam és továbbra se semmi. Enged bejelentkezni, látok minden tartalmat de nem indul el semmi (5.2 hiba).
Gépen és telefonon elindul, úgyhogy az előfizetés rendben.Netflix, youtube közben működik, nettel nincs gond.
Képen látszik bővebb info. (a régebbi appban volt legalább kapcsokat diagnosztika, amennyire fancy az új app, funkciókban annyira fapad...)
Van esetleg bármi praktika ami ilyenkor beválik?
Próbáltam keresni a topicban, de nem találtam releváns választ. -
fledtamas
tag
válasz
McDoug6lak #4579 üzenetére
samsung tv-n és azon lévő appal lejátsza mind a két részt.
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni..
Második hete tapasztalom, hogy egy azaz egy db sorozatnal, kifagy az egesz rendszer, amikor megakarom nezni az aktuális epizódot.
És csak ennél, és csak két hete jött elő a probléma..
Történetesen a Brilliáns barátnőm c. sorozat 4. és 5. részénél tapasztaltam eme hibajelenséget. Olyannyira kifagy a rendszer, hogy csak a box áramtalanítása lehel vissza életet beléje... Mi Box S a donor...
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Tényleg ciki volt 1080p helyett kb. 160p Trónok harca 5. évadát nézni ekkora felbontásban, szerencsére az utolsó néhány percekben volt a homály.
-
Exian
addikt
válasz
Tailor21 #4571 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a TV Boxok alapvetően nem támogatottak. Ha működik, az csak szerencse. De ez régen volt, nem tudom, azóta változott e a hivatalos álláspont és támogatottság. De én amikor problémát jelentettem le a lenti boxommal kapcsolatban, rögtön visszadobták, hogy az Android Box nem támogatott.
Konkrétan ezt a választ kaptam 3 évvel ezelőtt:
"Sajnos az Android Tv Box nem támogatott eszköz, ezért sem tudja működtetni HBO GO alkalmazásunkat."Egy ILYEN régi boxom van, ezzel működik, végül működésre tudtam bírni, bár a minőség az nem a legjobb... (annyi, hogy az enyém a videóban bemutatottal szemben 2/16 GB-s, nem 1/8 GB).
Próbáld meg a Kodit HBO GO pluginnel.
-
Tailor21
csendes tag
Újjonan [link] vásárolt tv Box Hbo Go lejátszási hiba 5.1.
Létezik erre valami codec vagy megoldás? Akár egy másik android feltelepités? Talán hogy rootolt az a baj, de eleve a play áruház is Google Pixel 2-nek érzékeli így sok alkalmazás nem elérhető. -
Exian
addikt
"de csak Safarival próbáltam"
Szerintem itt lesz a gond. Nem hiszem, hogy Safarival menni fog. Mondjuk nem próbáltam, csak tipp. Vagy eddig azzal tudtad használni gond nélkül?
Mondjuk azt írod az első posztban, hogy TV-n és a mobil appon sem megy, gondolom azokon is ment korábban, úgyhogy akkor passz.
-
válasz
Gubek-Einste #4567 üzenetére
Belépni be tudok, de csak Safarival próbáltam még telefonon és gépen nem.
Beléptem és mindent kiírt, hogy aktív, be van fizetve stb. Egyszerűen mégsem indul el semmi és valami hibát ír minden platform.
Megpróbálok délután belépni PC-n is aztán megnézni, hogy ott elindul-e... -
-
-
erdey_a
addikt
válasz
DonThomasino #4554 üzenetére
garancia az nincs természetesen.
de boxot 10ezerért szívesebben cserélek, mint okostévét...szerk.: annyi különbséggel, hogy a google által jóváhagyott box esetében nem n annyira a hardvert támogatják, hanem az oprendszert. az LG tévéknél is a saját OS került ki a támogatottak közül.
ha az android tv kikerül, akkor ugyan mi maradna? szóval továbbra is a box a tuti vétel, ár\érték alapon -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest