Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Quetz #1999 üzenetére

    Azzal sokan egyetértenek, hogy az aktív elektronikák és a hangfalak a legfontosabb komponensek és a kábeleket másodlagosnak tekintik. El lehet így is érni jó, vagy referenciának hívott minőséget, csak mondjuk egy stúdióban van jó pár megoldás a szobák akusztikai kezelésére, be van mérve minden, DSP-t használnak, meg mondjuk közös órán ketyeg a digitális rész.
    Nem azt írtam, hogy spórolni akartak a kábelezésen, hanem kb. tesznek rá, hogy mivel van bekötve, ha elérik azt a mérési eredményt, amit a cél volt.
    Ez rengeteg olyan hangzásbeli dolgot kiküszöböl, amivel otthoni környezetben találkozol, csak mondjuk az átlag hifis, házimozis ember nem tud mit kezdeni, és/vagy nem akar (pl. akusztikai panelekkel telerakni a nappalit), vagy nincs rá pénze.
    Marad a komponenscsere, amiben ott vannak a kábelek is a maguk színezésével, ami adott esetben jobbnak hallható átlag otthoni körülmények között, mert pont ott vesz el, ahol mondjuk a szobában dúsulás van a rezonanciák miatt.
    Arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy nem biztos, hogy jól következtetsz abból, hogy a Vand Damme Blue series kábel mindenre elég, ha már az Abbey Road-nál is azt használják.
    Sokan választják most is az otthoni rendszerükbe, ezzel nincs is baj, csak szerintem tapasztalatlanság azt szajkózni, hogy ettől nem is lehet valami jobb adott helyzetben.
    Ezért kell kipróbálni saját rendszerben, otthon, saját készülékekkel adott kábelt vásárlás előtt, amivel egyetértek BBécivel.

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák