Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz BBéci #9214 üzenetére

    de hát egyetlen tényt sem közöltél még ebben a diskurzusban! az, hogy te mit hallasz és miért, nem lehet vitaalap, arra lehetetlen bármit mondani. bármit állíthatsz, úgy sem cáfolható. egy állításom nem lesz igazabb azért, mert én 100 billiós hangfalakból reggelizem naponta négyet. (rengeteg tapasztalatod van, pont ezt nem szeretném lebecsülni. de egy usb adatfolyam ettől iszonyúan független, tényszerű dolog.)

    ha pedig azért nézed le az informatikusokat így egyben, mert képesek a formális logikára, azzal inkább csak magadat minősíted. hihetetlen számomra, hogy ha kerek-perec nyilvánvalóvá válik valamiről, hogy az hogy működik, akkor sem merül fel benned, hogy magadat kérdőjelezd meg, inkább közlöd, hogy "az egzakt tudományok művelői kuruzslók". ezért nem is szükséges, hogy vegyek most 20 dac-ot, 20 kábelt, 20 ssd-t és 20 hdd-t, hogy "tapasztalatom" legyen arról, hogy nincs különbség. nekem elég annyi, hogy ha ma bedugom a hdd-t a popcornba, aztán holnap is, ugyanazok a fájlok lesznek rajta. vajon miért? mit nem lehet ezen megérteni?

    nagyon off: az emberi érzékszervek millió módon becsaphatóak, millió dologtól függ, hogy adott pillanatban épp hogyan érzékelnek, szóval semmiképp sem volna jó egy 1+1=2 jellegű állítással szemben azt mondani ellenérvként, hogy "én láttam, hogy 3". az egyik bizonyítható, a másik nem, akkor miről beszélünk?

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák