Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Ne haragudjatok hogy még mindig nem konkrétan a házimozival kapcsolatban kérdezek, de a plazma tv topicban az uccsó két kérdésre sem válaszoltak már egy ideje.
    Szóval bele is vágok.
    Lassan közeleg az összeg, amiböl megvenném a rendszer elsö és legfontosabb tagját, a TV-t.
    Ezt linkeltétek nekem 1 pár hónapja (ha jól emlékszem még Patice), azóta olvasgattam több mindent is, ti akkor meggyöztetek, azóta meg én is meggyöztem magam. :)
    Szóval valószínü ö lesz.Sajnos árban nem tudok feljebb menni, tekintettel arra hogy mondjuk utána havonta szeretném bövíteni a rendszert, még el nem érem a "belépö házimozi tulaj" címet. :)
    Ès mielött még belevágnék szeretném tudni hogy (nem mintha nem látszódna a fórum segítökészsége) számíthatok-e a támogatásotokra, mind összeszerelésben, mind beállításban, mind a kiegészítök(kábelek stb...)kiválsztásában a kompatibilitást tekintetbe véve, még ha számotokra bugyuta is lesz a kérdés?

    Csak mert müszaki embernek vallom magam, de egészen más téren dolgozom mint az elektronika, szóval lehet hogy már a kábelek vásárlásakor kérdezni fogok.Csak mert sajnos senki nincs a haveri körömben, vagy a családban, aki éppenséggel értené azt a szokatlan nyelvet amit ti itt néhányszor használtok. :)

    Egyben meg is kérdezném hogy mit érdemes figyelembe venni a vételkor.Gondolok itt ilyenre hogy:
    -garancia idö
    -kiszállítás
    -melyik boltot válasszam (esetleg valamelyik nem hozza majd ki idöben, vagy rosszabb a garanciális intézés)
    -milyen kiegészitöket adnak hozzá
    -mi kell nekem ahhoz hogy érkezés után rögtön használni is tudjam (vidanet-es beltérim van, most sajna nem tudom fejböl a típust, de akár le is tudom fotózni a hátulját a csatlakozók végett) csak mert nem akarom azt hogy ott a screen aztán tényleg csak TV nézés van, de közben nem látunk semmit egy hiányzó kábel miatt. :D
    -stb.

    Ha elküldtök a rákba, akkor meg köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat, és maximum tisztelet ennek a közösségnek!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák