Új hozzászólás Aktív témák

  • stevewonder

    aktív tag

    válasz z123456789 #22502 üzenetére

    Hali.
    Sztem, ha plazma, akkor egyértelműen pana. Havernak is megmondtam, erre múlt héten spórolás miatt csak azért is samu-t vett. 50" 3d aktív szemüveg. Hát nem pixelhibás lett 2nap múlva. Mivel neten rendelt mondtam neki, hogy 8napon belül kötelesek kicserélni még, ha nem tetszik a felirat rajta, akkor is. Vissza is vitte. Így a boltos: 30napon belül visszautalják az árát, mert törvényileg ennyi idő van rá. Hát az édesapjuk f.szát.
    Másik sztori. Ha haver az 5. samuját viszi vissza, mert mindegyik csíkos lesz. Persze ilyenkor legalább két hétig nincs tv. Pedig neki is megmondtam, hogy soha samsungot, semmiből! Persze biztosan valakinek bevált, de az én környezetemben ez a tapasztalat. Szerizek fullon vannak tv-vel. És itt jön a lényeg. Nézzünk meg egy philips szervízt. Érdekes módon közel sincs annyi munkájuk.
    Tehát, ha led kell, akkor nem sajnálj kis plusz pénzt egy philipsre(az ambilight meg egyszerűen kva jó és ez csak plusz a minőség mellé), ha plazma, akkor meg nem is kérdés, hogy pana.

    szerk.: Toobbee "A kollégád meg legyen boldog a smart Samsungjával. "Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik". Ez talált :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák