Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz python1 #183299 üzenetére

    nem csak kesz lett a rendszer es mar unatkozol? kellene vmi uj projekt? :D jo sok orat beleoltel az epitesbe...vagy azert marad egy resze a rendszernek tv-hez is?
    kepminoseget megertem, de mi a macera rajta? en ugyanugy 1 gombbal kapcsolom be a vetitot, mint a tv-t :)
    amugy mivel vetitesz?
    en biztosan nem cserelnem el a vetitomet semmilyen tv-re egyelore, persze foleg a kepmeret miatt. egy arabiai lawrence azokkal a szinekkel 3m szeles kepen 3 meterrol, 100% p3-mal, nyamnyam. nekem kicsi a tv kepe..meg jatszani is. mondjuk kb. 20 eve vetitek. nekem leginkabb a szobaval kapcsolatos kompromisszumok miatt problemas a vetites. sotet szoba, sotetites, a poharam, taviranyitom nem talalom sotetben stb..

    cavernben nektek sem mukodik a one click export eq apoba? pedig rendszergazdakent inditom. par honapja meg ha jol emlekszem jo volt.
    erdemes amugy rew-vel visszamernem a tavolsagokat, es azokat megadnom denonnak? pontosabb lesz, mint a denon altal mert ertekek? es azutan raereszteni a cavernt?
    ugy hasznalom a cuccot, hogy tavolsagokat denon mic-kel mert ertekeken hagytam, crossovert is az erosito vegzi. csak az audyssey van kikapcsolva es utana eresztettem ra a cavernt. azert egyebkent, hogy nem pc-s bemeneteken hasznalhassam az audysseyt taviranyito nyomogatas, menuben turkalas nelkul..
    kicsit fenyezzem mar voidot is, nagyon jol szol a rendszer audysseyhez kepest cavernnel. hasznalom azert 3d filmekre audysseyvel is, meg ps5, tv is audysseyvel megy. hallgatom igy is, ugy is. nem kicsit jobban szol (foleg a mely tartomany) cavernnel, pc-vel..

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák