Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok

    Amatőr kérdéseim vannak házimozi erősítővel kapcsolatban:

    Nemrég vásároltam egy [harman/kardon AVR 130]
    házimozi erősítőt, amihez egy Denon polchangsugárzót használok, sztereo módban. Az lenne a kérdésem, hogy a PC-re melyik RCA bemenethez érdemes csatlakoztatni? A CD-hez, vagy az FL/FR-hez? Egyáltalán van jelentősége? Kizárólag sztereoban használom az erősítőt.

    A másik kérdésem az lenne, hogy igaz 8 ohm-os az erősítő kimenete, a Denon hangfalak pedig 6 Ohm-osak. Ez jelenthet valami problémát a későbbiek folyamán mondjuk a hangfalakra, vagy az erősítőre nézve? Sose hallgatom hangosan őket, mert kinőttem már a zene bömböltetésből, na meg panelba amúgy sem ajánlatos. :N

    A harmadik kérdésem pedig, ami egyben bosszantó is: Az erősítő már 20 perc használat után is elkezd elég erősen melegedni. Ez mennyire mondható normálisnak? Az oké, hogy van egy bizonyos üzem meleg állapota, de úgy gondolom, hogy ez a hőmérséklet amit ez produkál, egy kicsit sok lehet neki! Érdemes valamilyen halk 8, vagy 12cm-es ventilátort beszerelni a tetejébe?

    szerk.:
    A negyedik kérdés, ami egyben az utolsó is: Vásároltam 75 Ohm-os koax kábelt az FM antenna részére. oké hogy 1,5M, de max 3 rádiót lehet befogni vele itt a lll. kerületben, ami szerintem elég kevéske. Milyen antennát ajánlotok helyette? pl [ez] jó lehet?

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák