Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz Tamoo #177074 üzenetére

    Alphamooncam mérése kellő bizonyíték. Csak vakon mentek egy ember után aki zsigerből ellene van a kábelgyártóknak, a lehúzásnak. Ami érthető mert nyilván nem ér annyit az a kábel amennyit kérnek érte. Ez a szemlélet látszik Voidnak az egész mozihoz való hozzáállásán: ezért programozott saját akusztikai szoftvert, ezért pc-ről mozizik, ezért használ belépő pro hangfalakat és kókányol össze mindent amit tud.

    Neki a mozi nem ér annyit amennyire a piac beárazta és a kábelek a lehúzásnak a csúcsát képezik. Nyilvánvaló. De a hadjárat amit folytat a jobb kábel által jobb hangot halló emberek ellen az túlzás.
    Nekem a mozi és zene ér meg mindent pénzt ellenben sok más dologra én is sajnálom a pénzt pl autóra, így én is mehetnék az autós topikba lehúzni minden drága kocsit azzal hogy mindegyiknek 4 kereke van meg ha a suzukiba belehegesztek egy légbeömlőt akkor megy úgy mint az SL merci de nem teszem.

    Te magad is bőszen kábeleztél és hallottál is javulást csak mára pont Void mosta ki itt az emberek agyát és már magad sem tudod hogy igaz volt e.

    Szerintem pont ez az a hely ahol az ember elmondhatja a véleményét és szerintem pont nektek nem kellene ezért ilyen hangnemben fellépni, nektek akik gyakorlatilag átformáltátok a házimozis topikokat hardcore pc-s diy topikokká és ki vannak utálva az olyanok mint én akik dedikált cuccokkal moziznak és még a kábel jótékony hatását is vélik felfedezni. Jó lenne ha kicsit észhez kapnátok és eszetekbe jutna ti is honnan indultatok.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák