Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz VoidXs #173593 üzenetére

    Biztosan észrevetted, hogy kritikám minden bántó szándékot nélkülöz, elismerem a szaktudásod, én bizonyosan nem tudnám még csak megközelíteni sem azt a szintet amit képviselsz. Ez tény.

    A diagramokra nézve viszont, még mielőtt használatba venném az új funkcióját a Cavernnek rögtön látható, hogy az két paraméterből áll, hangnyomásból és frekvenciából.

    Megtetted az első nagy lépést, az első részt, hogy nem művi mérőjelet, hanem zenét lehessen mérőjelként alkalmazni, azonban volt egy másik része is az észrevételemnek, az pedig a változás gyorsaságára, mérhetőségére, dokumentálhatóságára vonatkozott, gyakorlatilag az idő paramétert hiányolom még a diagramról, ami majd akkor lesz fontos, amikor már nem a rendszer válaszának a megismételhetősége a cél, hanem a különböző alkotórészek, legyen az ilyen-olyan kábel, DAC, erősítő, bármi, cseréjével bekövetkező változásokat rögzíti, mutatja meg.

    A vízesés diagramra gondolok példaként, ahol pontosan látható az időbeni lefolyása egy ilyen mérési ciklusnak.

    Most bizonyosan nagyon mérges vagy rám, de ez szükséges ahhoz, hogy feltétel nélkül el tudjam mondani, hogy "nincs rés a pajzson". :R

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák