Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz skippper #173439 üzenetére

    "Az egész kérdéskör viszont nem ebből indult ki, hanem abból, hogy ha már az érzékeny, professzionális munkára tervezett mikrofon se tud különbséget tenni, akkor honnan várjuk azt, hogy valami mégis változott? (Hacsak nem onnan, hogy a hang valójában nem is levegőhullámokból áll, hanem valami emberi műszerek számára láthatatlan 4. dimenziós dologból...)"

    Mint írtam a kábeleket mérőjellel mérik ( tudtommal ) a mérőjel pedig nem zene.

    Akik azt állítják hogy kábel és kábel között ugyanazon mérőjellel mérve nincs, vagy egészen csekély, elhanyagolható különbség van, igazuk van.

    Mérés közben fülelve én sem hallottam különbséget a jónak mondott, és a gyengének mondott kábelek között, legyen az analóg vagy digitális jelre tervezett, használt.

    Amint viszont lecserélésre került a mérőjel zenére, máris egyértelműen hallhatóvá váltak a különbségek, csakhogy ezt akiknek nem fér bele a gondolkodásába egyszerűen figyelmen kívül hagyja.

    Hát ennyi.

    Azt azért még el kell mondanom, hogy nálam nincsenek eszement drága cuccok, mindíg a megfelelő ár/érték arányt tartottam szem előtt.

    Most nem sorolom fel ezeket, akik rendszeres itt van tudhatja mik ezek.

    Tovább megyek, azt mondom hogy az itt aktív tagoknál az én rendszerem olcsóbb.

    És igen, én is túlárazottnak gondolok dolgokat, meg azt is gondolom, hogy majd a piac eldönti, mi az életképes és mi nem.

    Ja és vannak fikuszaim is, és nem akarom kitenni Őket a moziszobából hogy megfeleljek azoknak, akik szerint baromság a virág nappaliban/moziszobában.

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák