Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Hohocali #161357 üzenetére

    Rohadtul nem álltam bele. Vitába szálltam vele, mert nem értettem vele egyet. De egyetlen sértő, lesajnáló megjegyzést sem írtam, nem úgy, mint ő ("ingyen sem kéne"). Nehogy már én legyek itt a bunkó!

    A helyesírási hibájára meg kifejezetten azért hívtam fel a figyelmét, mert ő az, aki itt előszeretettel oktat ki másokat e téren ("sztereó, hosszú ó!"), miközben az aláírásában folyamatosan ott virít egy legalább akkora hiba, még ha ezt most igyekszik is bagatellizálni. És nem az a baj, hogy mások szemében meglátja a szálkát, a magáéban pedig a gerendát sem, hanem az, AHOGY kommunikálja a véleményét. Márpedig az nem egyszer sértő, kioktató, leereszkedő. Nem ártana, ha az a hatalmas szakmai tudás, ami előtt itt mindenki fejet hajt, sokkal több szerénységgel és udvariassággal párosulna!

    De a magam részéről levontam a konzekvenciát: ha egy mód van rá, továbbra is maradok ebben a topikban csendes olvasó, hiszen itt még arra sem számíthatok, hogy bárki is mellémáll, ha kiállok a véleményem mellett.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák