Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoika

    addikt

    válasz arcitec #154208 üzenetére

    "kintről engedsz szűretlenül be" Ami kintről szivárog be arra sajnos nincs ráhatásom, de nem kívánok olyan anyagokat bevinni saját elhatározásomból amik a tudomány mai állása szerint is veszélyesek, vagy veszélyesek lehetnek. Nem állítottam se többet, se kevesebbet. Nekem a kezelt hangnál többet ér az egészségem ....még ha arra károsító hatása vélt, vagy valós is.

    ui: Nem vitatom hogy a hangra gyakorolt hatása a gyapotnak szuper és azt sem állíthatom hogy iszonyat veszélyes ennek az anyagnak a használata lakótérben. Ezt, vagy az ellenkezőjét tényszerűen tényleg csak laborvizsgálattal lehetne igazolni vagy cáfolni. Erre költeni meg hülyeség a részemről. Inkább a megelőzés taktikáját választom és abból indulok ki hogy nem egészséges(ami tuti csak a mértéke nem bizonyított).
    Ráadásul egy döntéssel nem csak az Én egészségemet veszélyeztethetem hanem további 2 emberét ...köztük a fiamét. Egyszerűen nekem nem ér meg ennyi rizikót a kezelt hang....nem beszélve arról hogy vannak alternatív megoldások is, persze azok kevésbé hatékonyak. Kérlek ezt fogadd el! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák