Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz andorra #14370 üzenetére

    Néhány idézet arról az oldalról:
    "A hálózati oldalon alkalmazott segédkészülékek és kábelek olyan hatásúak az eredő hangzásra, mintha a reprodukciós készülék belsejében lennének. Ezen elemek építő anyagai, alkatrészei hasonlóképpen befolyásolják a hangzásminőség alakulását, mint a készüléken belüliek."
    "A fentiekből eredően sokféle módon lehet optimálisabbá tenni a hálózati táplálást. Szinte minden esetben jól hallható pozitív eredményt kapunk."
    "Abban legtöbben egyetértenek, hogy a készülékek hálózati dugóit megfordítva másképpen szól a rendszer, néhányan azt is tapasztalták, hogy eltérő típusú hálózati kábelekkel más-más hangzást kapunk."
    "A hálózati csatlakozó megfordításából eredő hangzásváltozás ezeknél a készülékeknél, a hálózati transzformátorok szivárgási áram jelenségeivel magyarázható, mely kisebb-nagyobb mértékben függ a hálózati csatlakozó pozíciójától.
    A hálózati transzformátorok szivárgási árama felépítésüktől függően kapacitív csatoláson keresztül, illetve galvanikus úton jöhet létre."

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák