Új hozzászólás Aktív témák

  • zolaas

    senior tag

    válasz daniel2121 #11475 üzenetére

    Hát sztm ennek fusson neki újból és legyen az egésznek vmi értelme is. Olyan dolgokon akad fenn ami számomra csak szőrszállhasogatás, felesleges népszítás. Álltalános dolgokat baromi leegyszerűsített köntösben tálal a kolléga. Mivel házimozi topik, alapjáraton az AVR erősítőkről van szó. És azok között igen is meg lehet hallani a márkákra egyenként jellemző tulajdonságokat. Számomra nem világos, h ő miért is álltalánosít így. Igazából, ha akarom értem, h mit kérdez, de ha a kérdéseit szó szerint veszem ( mint ahogy ő vette ezek szerint azon kijelentéseket, h van ilyen és olyan erősítő) akkor értelmezhetetlen számomra.

    Meg egyébként is. Alapjáraton mindenféle túlragozás nélkül állíthatom, h a belépő, alsó, alsó-közép szinteken igen is van abban vmi, h melyik márka mire ajánlott inkább. De ez nem kőbe vésett szentírás, nem is volt itt úgy ajánlva sohasem, legfeljebb 1-2 elvakult titán írásaiban.

    Ilyenbe miért lehet belekötni? PL: A Denon erősítőkre álltalában jellemző, h lágyabb, zeneibb hangzása van, mint az Onkyo-nak. Természetesen ez csak egy kategórián belül igaz. Ezen a mondaton például mit kell rágódni? Ez a véleményem, meg még pár forumos kollégának itt a topikban. Nem kell ezt szándékosan félreérteni sztm. És ezért sem igen reagál senki sem, mert már a kérdés sem igazán helyes sztm. :R

    Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D

Új hozzászólás Aktív témák