- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz 0pityesz0 #110 üzenetére
Még nem tudom, merre vagyok előre. Azt sem tudom, alkalmas-e valamelyik akármire is. Csak reméleni tudom, hogy a mostaninál bármi jobb lehet. Már arra is gondoltam, hogy csak két frontot kéne nézni, már ha alkalmas valamelyik zenélésre ennyiért. A szoba nem nagy, 4.5x4.5. Sub akad, egy SW515.
Szeretnék megbízni a kis sn-50f-ben, hátha tud a Yamaha elfogadhatót csinálni. Csak méretben most is hasonló van, aggódom, hogy nem lesz jobb nála.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 0pityesz0 #124 üzenetére
Én is úgy válogatom a házimozim összetevőit, de ez már kicsit nagyobb gyakorlatot (minél több audiólánc élőben történő meghallgatása) és jó zenei hallást feltételezve müködhet jól. Kezdőknek és kevésbé vájtfülüeknek ajánlott inkább az egy gyártóra épitkező szettek megvásárlása. A Tannoy P20 álló frontsugárzóim monitor kategóriába tartoznak úgyan, de ezt csak állványos B&W monitorhangfalakra lenne érdemes lecserélnem [link] (1:40 körül felhivnám a figyelmet egy hasznos tippre).
-
bzoley
veterán
válasz 0pityesz0 #189 üzenetére
Van még mit állítgatni, de elégedett leszek, ha minden a helyére kerül. A vasra most kicsit mérges vagyok, adott egy kis plusz munkát. Első nap nagyjából minden rendben volt, tegnap csináltam egy új mikrofonos mérést, és utána mintha sokkal laposabb lett volna a hang. Mármint ha kikapcsoltam a Multieq, és Audyssey beállításokat, mert előtte is kikapcsolva használtam. Bekapcsolva valamivel valamivel jobb, csak már kicsit sok a magas, és túl sok a mély, szóval van mit állítgatni újra.
-
bzoley
veterán
válasz 0pityesz0 #229 üzenetére
Nagyjából sikerült aránylag gyorsan beállítgatni. Nem feltétlenül értem, hogy beállítástól függően miért olyan a hangja amilyen, de a lényeg, hogy sikerült. Majd' az egész napot zenehallgatással töltöttem, nehezemre esett abbahagyni. Most már talán kijelenthetem, hogy megérte az árát. Legalábbis így, féláron
Párom eleinte még visszasírta a Z5500-at, nem elég "bársonyos" a hangja, valami hiányzik, de délutánra már csak annyi problémája volt, hogy remegett alatta a kanapé. Most már csak rendet kéne tenni, és kitalálni, hogy hol legyen a végleges helye a vasaknak. -
enonlui
tag
válasz 0pityesz0 #282 üzenetére
Igen ez igaz. Már mint hogy zenére kell, viszont ezzel nézem a filmeket is. Es most jelenleg 2.0-án vagyok de vele hallgatva a media markt-ban egy 5.0 vagy 5.1-be és nagyon meg tetszett.
Tudnál linket ajánlani. Mert nem tudom hogy márkát kell néznem vagy adatokat, (amik az én figyelmem szerint elg nagy az átmenetek ). Tehát nem tudom hogy melyiket kell néznem. Ohm vagy hz vagy dB ehez lama vagyok.
Szóval jo lenne ki induló pont. Alacsony árban. Köszi -
WaterWawe
őstag
válasz 0pityesz0 #306 üzenetére
Igen, egy 5.0-ás hangfalszettre gondoltam a "kicsi hangszóró dobozok" helyett. Erősítőt semmiképp nem szeretnék cserélni a mélynyomóval pedig elégedett vagyok. Ezért kérdezem hogy ehhez az erősítőhöz lenne-e értelme venni 5.0-ás hangfalszettet?
BBéci: Nos a kérdés bennem is megfogalmazódott, miután az én hangszóróimnak csak a maximális terhelhetősége van kiírva, viszont a venni kívánt hangfalak teljesítménye 100W. Gondolom a kettő nem ugyanaz, de kérdés hogy javulna-e a hangminőség, és az erősítő is bírná-e ezt a terhelést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest