- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bile Demon #74859 üzenetére
Külön is van, és is azt hittem, hogy így van, ahogy írod, de nem, és működés szempontjából tényleg úgy logikus, ahogy megoldották. A fej gyári kábelkötegében bullet connector (mi ennek a magyar neve?) van a piros és sárga szálakon, és a sárga a vastagabb (az 1.5mm2), a piros rettentő vékonyka (0.5mm2 körüli), a sárga a memória, ez van normál esetben közvetlenül az akkura kötve (persze a biztosítéktáblán keresztül), a piros csak egy jel, amin gyújtás vagy az előtte lévő (ACC) fokozatban már van áram, ez adja a jelet a fejnek, hogy kapcsoljon be (ha előtte úgy lett leállítva az autó, hogy működött), ezen minimális áram megy, és mivel itt nincs mindig fesz, nem is lehet memória rajta. Csak ebből az következik, hogy a fix pont (az akku), amiben mindig van áram, onnan fog menni a fej is működés közben, és azért van itt a memória is (és ezért vastagabb, jól kitűnik a márkás fejeknél a kötegből), mert ez a szál az autó állapotától függetlenül mindig feszültség alatt van. Megnéztem, kimértem az áramfelvételeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest