- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- ASUS routerek
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Fedora Linux
- Hálózati / IP kamera
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Brave
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Cd-rom: Arra gondoltam h szerzek egy lemezjátszót amit át alakítok úgy h kiveszem belőle a tűt ami olvassa a bakelitet és rakok oda egy cd-rom lézer fejet. Amire meg a bakelitet teszem azt a rész meg át alakítom h megfogja a cd-t utána ki kisérletezem h mennyivel kell több voltot adni a forgó résznek h úgy pörögjön mint egy 8x-os cd-rom
Utána usb-n össze kötöm és kész. Ilyet még nem csinált senki."
Fú ez nagyon komoly lenne.Én az utóbbit választanám! Egy Yamaha CD és bele egy sima IDE-s DVDRW. Azt meg iylen USB-s bigyóval tudod összekötni:
Olyan 5 ezer körül van és akkor már csak egy fekete IDE-s optikai meghajtó kell csak. Táp meg mehet a gépből!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest