-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
Srácok
Ötleteket szeretnék kérni, hátha nektek eszetekbe jut valami jó megoldás.
Torziós mini katapult projektet futtatok, olyan majdnem komolyba hajlóan
Ugye a kötél felcsavarása adja az erőt, ami fellöki a kanalat.1: ebben a megoldásban jelenleg nem tudom megfesziteni rendesen a kötelet, mert elforog. Valami racsnis megoldáson gondolkodom. Egy racsnis spanifer csatra gondoltam, aminek a tengelyének szélére lehetne felgányolni valamit. Csak sajnos hegeszteni nem tudok. Ide van ötletetek?
2. A kanalat lehúzni viszont gányolas nélkül is jó lesz egy spanfier csat. Viszont kellene egy jó es biztonságos kioldó szerkezet. Na ide nincs ötlem.
3. A jelenlegi kanál rudazat kezd kevés lenni. Kicserelem egy acél csőre. Jól gondolom, hogy érdemes kiegyensúlyozni, hogy több nyomaték maradjon a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Vallás
- Bestbuy játékok
- Macska topik
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest